Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24

D-HLR utbildning
Fördjupningskurs i HLR med hjärtstartare

Du får mängder av smarta tips och blir duktig livräddare

Den här utbildningen vänder sig till dig som har en hjärtstartare i din närhet samt dem som i sitt yrke kan bli larmade till ett hjärtstopp. Till exempel poliser, räddningspersonal, simhallspersonal, väktare, personalen på träningsanläggningar med mera. 

På bara 4 timmar kommer du bli expert på HLR och hur du använder en hjärtstartare. Du övar med dockor och vissa moment övar vi på varandra. Med lättförståelig text, tydliga illustrationer och filmer från riktiga hjärtstopp i bildspelet kommer ni att lära er mer och komma ihåg kunskapen mycket längre. Allt enligt Svenska HLR-rådets riktlinjer.

Du bestämmer vad din D-HLR-kurs ska innehålla
Boka din HLR-kurs hos oss så får du hjälp med att specialanpassa utbildningen så att den passar dina behov och de risker som finns i din verksamhet. Här är ett förslag: 
Undersöka medvetande och kontrollera andning på en livlös person, larma, göra HLR, lägga en person i stabilt sidoläge och hjälpa en som har satt i halsen. Du kommer dessutom att öva olika scenario med en riktig hjärtstartare och med tvålivräddarteknik.

Bestäm var du vill ha din D-HLR-utbildning
Du kan boka HLR-utbildningen på din egen arbetsplats. Det enda du behöver tänka på är att boka en lokal där alla ryms och som är ren. Er instruktör tar med utbildningsmaterial och kommer till er. Ni är också välkomna till någon ut av våra tre utbildningslokaler i Stockholm.

Övrigt
Svenska HLR-rådet ställer förkunskapskrav på D-HLR-utbildningen. Du ska ha gått en grundkurs i vuxen HLR med hjärtstartare senast ett halvår innan kurstillfället, läst kursboken D-HLR och gjort en webbutbildning.
 
D-HLR kursen är en fördjupningskurs av "HLR med hjärtstartare" och tar bara 4 timmar.

Kostnad
7 998 kr,  exkl moms
Tid: 4 timmar
Antal deltagare: upp till 12 st

> Se alla priser

Några fördelar för dig att gå din HLR-kurs hos oss