HLR-BARN

Gå din bästa HLR-kurs någonsin utan att riskera ett enda öre!

Väljer ni att gå er kurs hos oss utbildas ni av brandmän eller ambulanspersonal med erfarenhet av akutsjukvård. Dessutom är alla instruktörer certifierade enligt Svenska HLR-rådet. Vad händer om ni inte blir nöjda? Ni får pengarna tillbaka, oavsett era skäl. Mer rättvist än så kan det inte bli, eller hur?

På bara 3 timmar kommer du att lära dig grundläggande hjärt- och lungräddning för barn. Du övar med dockor och vissa moment övar vi på varandra. Med lättförståelig text, tydliga illustrationer och filmer från riktiga hjärtstopp i bildspelet kommer du att lära dig mer och komma ihåg kunskapen mycket längre. Allt enligt Svenska HLR-rådets riktlinjer. 

Ni kommer att lära er vad ni ska göra om ett barn skadar sig, sätter i halsen, drunknar eller får hjärtstopp. Dessutom får ni en genomgång och demonstration av en riktig hjärtstartare. Samtliga moment kommer ni att öva på HLR-dockor som motsvarar spädbarn 0–1 år och barn 1 år – puberteten.

Ni övar med dockor och vissa moment övar vi på varandra. Bildspelet bestående av lättförståelig text, tydliga illustrationer, smarta tips och filmer från riktiga hjärtstopp. Ni får en komplett pedagogisk utbildning och lär er det viktigaste inom HLR – vilket gör att ni minns kunskapen länge. Och vid en olycka kan ni med stolthet känna att ni gjorde ert bästa.

HLR är väldigt enkelt att lära sig och jag garanterar er att ni efter utbildningen kommer känna er trygga att våga hjälpa till vid en olycka – oavsett om det sker på arbetsplatsen eller hemma med familjen.

Du får hjälp att specialanpassa din HLR-kurs

Du kanske har önskemål om t ex första hjälpen vid blödning? Är ni fler än 12 arbetskamrater som vill gå kursen? Vill ni gärna gå den samtidigt och i samband med ett möte eller konferens? Och du vill ha hjälp att hålla din budget? Inga problem här, boka din HLR-kurs hos oss så får du tips och hjälp med att specialanpassa utbildningen – så att den passar dina behov och de risker som finns i din verksamhet.

Var vill du ha din HLR-utbildning?

Du kan boka HLR-utbildningen på din egen arbetsplats. Det enda du behöver tänka på är att boka en lokal där alla ryms och som är ren. Er instruktör tar med utbildningsmaterial och kommer till er. Ni är också välkomna till någon ut av våra tre utbildningslokaler i Stockholm.

Boka utbildning i HLR-barn så lär du dig HLR på spädbarn (0–1 år) samt barn (1 år – puberteten).

Kostnad
Från 6 498 kr,  exkl moms
Tid: 3 timmar

> Se alla priser

Några fördelar för dig att gå din HLR-kurs hos oss