Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24

WEBBUTBILDNING I HLR 
(Hjärt- och lungräddning)

Webbutbildning i HLR

Målet med utbildningen är att du ska kunna repetera dina kunskaper oftare, enklare och på ett pedagogiskt sätt – till en väldigt låg kostnad.

Utbildningen kan du genomföra i soffan, på stranden eller när du sitter på bussen – på bara 15 minuter har du färska kunskaper som räddar liv vid en olycka.

Hur fungerar det?
Du tittar på ett kort filmklipp, läser några lättlästa rader och svarar på en enkel fråga. När du svarat rätt går du automatiskt vidare till nästa avsnitt. Du kan med fördel öva flera av de praktiska momenten som t ex medvetandekontroll, andningskontroll och stabilt sidoläge på en vän.

Du repeterar och lär dig – hur du gör medvetandekontroll, andningskontroll, lägger någon i stabilt sidoläge, HLR steg för steg, hur du använder en hjärtstartare och hur du hjälper någon som har satt i halsen.

Tänk om jag blir missnöjd?
Boka nu utan att riskera ett enda öre – inget krav på betalkort, ingen bindningstid och du behöver inte ens skapa ett konto. Boka enkelt genom att fylla ett formulär. Du kan välja att betala via Swish, banköverföring, e-faktura eller faktura (brev + 39 kr). Inom kort får du en länk och ett lösenord direkt till din e-post. Men vad händer om du inte blir nöjd? Du får pengarna tillbaka, oavsett dina skäl. Mer rättvist än så kan det inte bli, eller hur?

Vad kostart det?
Kostnaden är 0 kr för dig som har bokat en instruktörsledd utbildning hos oss (gäller vid ett tillfälle). Alla andra betalar bara 499 kr ex moms för spädbarn-, barn- och vuxenutbildningen. Kom ihåg att du får sprida utbildningen fritt till din familj, vänner, arbetskamrater, barnens skola/förskola, barnvakten så att även de kan repetera sina kunskaper. Lösenordet är giltigt i hela 30 dagar.

Välj utbildning nedan och ange ditt lösenord, klart!

Webbutbildningen i HLR (hjärt- och lungräddning) ger dig färska kunskaper på bara 15 minuter! Du får tillgång till spädbarn-, barn-, och vuxenutbildningen under hela 30 dagar.

Kostnad
Från 499 kr,  exkl moms
Tid: 15 min

> Se alla priser

Tips! Har du en HLR-docka kan du använda den i utbildningen. Koppla upp datorn mot projektorn/tv:n så kan du öva kompressioner och inblåsningar tillsammans med vänner/kollegor över en fikarast. Saknar du en HLR-docka kan du beställa hos oss.