Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24

GRATIS MATERIAL
Ladda ner utbildningsfilmer, affischer och kursböcker för HLR och första hjälpen

Men varför är utbildningsmaterialet gratis? Vad är hållhaken?

Ladda ner utbildningsfilmer, affischer och kursböcker för HLR och första hjälpen
Att se en mamma förlora sitt barn!

Som brandman larmas jag på ett hjärtstopp som är känslomässigt fruktansvärt jobbigt. Jag försökte men lyckades inte hålla tillbaka tårarna. Att se en mamma förlora sitt barn är bland det värsta jag har varit med om.

Barnet satte en matbit i halsen och mamman visste inte vad hon skulle göra. Hon ser sitt barn dö, mitt framför ögonen. Jag kan fortfarande höra hennes skrik i mina öron, trots att det har gått två år sedan olyckan.Alla ska kunna lära sig HLR helt gratis

Det här är en av alla olyckor som är bakgrunden till min drivkraft och passion för Första hjälpen och HLR. Det är så otroligt enkelt att lära sig och det räddar liv! Efter 18 års erfarenhet kan jag intyga att alla lyckade insatser har haft en gemensam nämnare. HLR har startats i ett tidigt skede av personer som befunnit sig på olycksplatsen.

Att lära sig hur man gör om någon t ex sätter i halsen ska aldrig få handla om ekonomi (t ex en förskola med liten budget).


Jag gillar att tacka dig som laddar ner vårt gratismaterial och följer oss på sociala medier  – men min förhoppning är snarare att du en dag ska tacka dig själv för att du gjorde det och räddade liv

Hjälp oss att sprida kunskaper i HLR. Dina vänner kan enkelt och gratis ladda ned utbildningsmaterialet och repetera sina kunskaper. Tack på förhand, din delning kan rädda liv!

HLR-affischer (handlingsplaner)

loading...

HLR-kursböcker

VIKTIGT ATT KÄNNA TILL:
Handlingsplanerna (affischerna) och böckerna har blivit granskade av flera av varandra oberoende hjärtspecialister/överläkare och följer ERC's riktlinjer. Kom ihåg att detta material bara är ett komplement och ersätter aldrig en HLR-kurs.

Tack för att du vill ladda ner våra affischer och böcker – jag hoppas att du gillar dem!
Kommer du med idéer till hur materialet kan bli bättre får du en present om jag använder idén.

Bästa hälsningar, Arshia Genborg