Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24

HYRA ELLER KÖPA HJÄRTSTARTARE (defibrillator)

Hyra eller köpa hjärtstartare, vad är egentligen bäst för dig?

Nu ska du få höra en hemlighet som inget annat företag berättat för dig tidigare – garanterat!

Varför skulle de berätta det, de förlorar ju pengar. Det gör jag med, säkert mängder med 1 000-lappar varje år. Men vet du vad, jag drivs inte av pengar. Jag gillar att göra dig som besöker min sajt glad, oavsett om du beställer din hjärtstartare här eller någon annanstans.


Säger någon: "det bättre och mer förmånligt att hyra en hjärtstartare än att köpa"
- lägg på luren, lämna sajten eller spring därifrån.


Säg att du ska köpa en kopieringsmaskin till kontoret för ca 100 000 kr. Det är mycket pengar att lägga ut på en gång. Den används ofta och risken att den går sönder eller krånglar är stor. När den strular går det inte att göra så mycket själv. Du måste boka en servicetekniker som kommer till er och den fakturan hamnar sällan under 3 000 kr. Tekniken går framåt, delarna slits ut, maskinen åldras och den blir omodern efter några år. I det här fallet är det tryggt och bekvämt att hyra eller leasa. Du får ett serviceavtal och slipper allt krångel.

Men en hjärtstartare sköter sig helt själv i hela 4 år (t ex Lifepak CR 2). Du behöver inte göra något! Chansen att du använder den är liten, men om du gör det återställer du den men nya elektroder inom 30 sekunder själv. Tekniken förändras nästan ingenting. Om den förändras är det inget som är avgörande för själva livräddningen, eftersom hjärtrytmen är som den är.


Du har nästan betalat av hela hjärtstartaren på 4 år – när du hyr.

Vår dyraste och bästa hjärtstartare, Lifepak CR 2 kostar 17 998 kr. Och 95 % av våra kunder som ändå väljer att hyra hjärtstartare hyr på 4 år (48 månader) eftersom det ger billigare månadskostnad.

Så här har jag räknat:
349 kr x 48 månader = 16 752 kr. Differensen mellan att köpa och hyra blir alltså 17 998 - 16 752 = 1 246 kr. Nu har jag räknat jättesnällt eftersom du har övriga kostnader som uppläggningsavgift ca 500 kr, fakturaavgift 50 kr per utskick och försäkring från ca 1,50 kr per dag. Där ser du! Det är klart att det är bättre för dig att köpa istället för att hyra. Men du, lova mig en sak! Berätta inte något för mina konkurrenter eftersom de kommer bli arga på mig (:

Tack för att du läste!
Bästa hälsningar
Arshia Genborg

PS. Den enda gången jag kan komma på då hyra hjärtstartare är bättre än att köpa, det är när du har en begränsad budget – du har helt enkelt inte möjlighet att lägga ut ca 11 000–18 000 kr på en gång.

4 fördelar att beställa din hjärtstartare hos oss!

  1. Du får 10 % rabatt på elektroder och batteri – ger dig lägre driftskostnad.
  2. Du får utökad garanti (från 1 år) upp till 4 år på batteri och elektroder.
  3. Du får första hjälpen-affischer för barn, vuxna och luftvägsstopp (värde 199 kr).
  4. Dessutom får du alltid snabba leveranser, ca 1–2 dagar för lagerförda produkter.

Läs mer om