HLR-utbildning framtagen av sjukvårdspersonal och retorikexpert!

Boka din HLR-kurs hos oss eftersom du utbildas av brandmän, sjuksköterskor och poliser. För att du ska få ut så mycket som möjligt från kursen har vi tagit hjälp av en retorikexpert för att kunna presentera innehållet på bästa tänkbara sätt. Men vad händer om du inte blir nöjd? Du får pengarna tillbaka!

Hjärtstartare Lifepak CR2

10 smarta skäl att välja Lifepak CR2!

 1. Hög kvalitet – du slipper oroa dig att den ska krångla eftersom du får hela 8 års garanti.

 2. Wi-Fi-funktion – trygghet att veta att den fungerar. Efter självtester skickar den automatisk meddelanden till dig om något behöver åtgärdas eller när det är dags för service. Med programmet LIFELINKcentral AED kan du övervaka, spåra, kontrollera statusen. Dessutom kan du spärra den vid stöld.

 3. Vatten- och stöttålig – du kan använda den i spöregn eller tappa den utan att oroa dig för att den ska gå sönder (stöttålig väska).

 4. Spara din tid – behöver service endast var fjärde år.

 5. Spara dina pengar – låg driftskostnad eftersom batteriet kostar ca 1 900 kr och elektroderna ca 845 kr och håller i minst 4 år (i viloläge).

 6. Enkel att använda – kan användas av alla, även personer utan utbildning.

 7. Fungerar även på barn och spädbarn – med en knapptryckning justeras strömstöten automatisk så att det passar det lilla barnets hjärta.

 8. Billig vid användning – om du använder den byter du bara elektrod­er för ca 850 kr. Batteriet behöver du inte byta.

 9. Tvåspråkig (extra tillval) – växla enkelt mellan två förinställda språk. Perfekt för bl a köpcentrum, flygplatser och byggarbetsplatser.

 10. Unik funktion som ökar överlevnadschansen – hjärtstartaren analyserar hjärtrytmen (känner av hjärtats elektriska signaler) under tiden som du gör HLR (hjärt- och lungräddning). Den här funktionen är den ensam om. Det betyder att du aldrig behöver avbryta HLR.

  Och varför är det bra, tänker du? Jo, vi har ca 100 miljarder hjärnceller. Får du några miljoner till att överleva genom förre avbrott i HLR kan det vara avgörande om personen sitter i en rullstol eller återgår till ett normalt liv. Smart funktion, eller hur?

Visste du förresten att det finns hjärtstartare vars elektroder och batteri säljes ihop? Och modeller med batteri som kostar ca 5 000 kr? Här får du mängder med smarta tips på vad du ska tänka på innan du bes beställer din hjärtstartare!

Nackdelar med hjärtstartaren Lifepak CR2!

Går inte att öva med – om du vill kunna öva med din skarpa hjärtstartare så går det inte att göra det med den här modellen. Du kan beställa en enkel övningshjärtstartare så är problemet löst.

Lite dyrare inköpspris – men tänker du långsiktigt vinner du ändå på att beställa Lifpak CR2, eftersom den bara behöver service var 4 år. Dessutom behöver du inte köpa till extra barnelektrod (som Philips HS1) eller barnnyckel (Philips FRx). Den har en inbyggd knapp för barnläge. Där sparar du direkt minst 1 100 kr.

9018085 Väggfäste Lifepak CR2

Pris på hjärtstartare Lifepak CR2

Köpa: 17 998 kr komplett med skylt, dekaler och Första hjälpen-sats. 
Två språk (extra tillval) + 998 kr

Hyra från: 349 kr/mån i 48 månader. Observera att hjärtstartare inte hyrs ut till privatpersoner.

Samtliga priser är exklusive moms.

Supportavtal ingår
Du får telefonsupport vid handhavandefrågor, råd om utbildning, återställning efter ett hjärtstopp och reservdelsfrågor.

Service bara var fjärde år!
Både batteriet och elektroderna är superenkla att byta, se instruktionsfilmer. Det tar max 1 minut och du gör det bara en gång var fjärde år.

Påminnelse skickas till dig i god tid innan det är dags för byte. Du kan vara säker på att alltid ha en fungerande hjärtstartare hos dig.

Har du frågor kring hjärtstartare och vill ha hjälp blixtsnabbt?

Stäng meny
×
×

Kundvagn

Få gratis rådgivning och svar på dina frågor!

Fyll i formuläret, ring 08-99 99 01 eller skicka ett mejl till info@hjartochlungraddning.se

Du får svar inom 1 timme –  får du vänta mer än 1 timme får du en present i samband med din nästa beställning. Ange bara rabattkod: 1 tim

Alla uppgifter du lämnar här används av oss och våra samarbetspartners för kontakt, betalning och leverans. Dina uppgifter kommer aldrig att säljas, bytas eller delas med någon annan.

Vi hjälper dig!

Skriv ditt telefonnummer så ringer vi upp dig –  får du vänta mer än 1 timme får du en present i samband med din nästa beställning. Ange bara rabattkod: 1 tim

Våra HLR-instruktörer

Hjärtochlungräddning.se

Hjärtochlungräddning.se
08-99 99 01
Bryggare Bergs väg 2, 182 47 Enebyberg