Hjärtstartare Lifepak CR2

10 smarta skäl att välja Lifepak CR2!

 1. Hög kvalitet – du slipper oroa dig att den ska krångla eftersom du får hela 8 års garanti.

 2. Wi-Fi-funktion – trygghet att veta att den fungerar. Efter självtester skickar den automatisk meddelanden till dig om något behöver åtgärdas eller när det är dags för service. Med programmet LIFELINKcentral AED kan du övervaka, spåra, kontrollera statusen. Dessutom kan du spärra den vid stöld.

 3. Vatten- och stöttålig – du kan använda den i spöregn eller tappa den utan att oroa dig för att den ska gå sönder (stöttålig väska).

 4. Spara din tid – behöver service endast var fjärde år.

 5. Spara dina pengar – låg driftskostnad eftersom batteriet kostar ca 1 900 kr och elektroderna ca 845 kr och håller i minst 4 år (i viloläge).

 6. Enkel att använda – kan användas av alla, även personer utan utbildning.

 7. Fungerar även på barn och spädbarn – med en knapptryckning justeras strömstöten automatisk så att det passar det lilla barnets hjärta.

 8. Billig vid användning – om du använder den byter du bara elektrod­er för ca 850 kr. Batteriet behöver du inte byta.

 9. Tvåspråkig (extra tillval) – växla enkelt mellan två förinställda språk. Perfekt för bl a köpcentrum, flygplatser och byggarbetsplatser.

 10. Unik funktion som ökar överlevnadschansen – hjärtstartaren analyserar hjärtrytmen (känner av hjärtats elektriska signaler) under tiden som du gör HLR (hjärt- och lungräddning). Den här funktionen är den ensam om. Det betyder att du aldrig behöver avbryta HLR.

  Och varför är det bra, tänker du? Jo, vi har ca 100 miljarder hjärnceller. Får du några miljoner till att överleva genom förre avbrott i HLR kan det vara avgörande om personen sitter i en rullstol eller återgår till ett normalt liv. Smart funktion, eller hur?

Visste du förresten att det finns hjärtstartare vars elektroder och batteri säljes ihop? Och modeller med batteri som kostar ca 5 000 kr? Här får du mängder med smarta tips på vad du ska tänka på innan du bes beställer din hjärtstartare!

Nackdelar med hjärtstartaren Lifepak CR2!

Går inte att öva med – om du vill kunna öva med din skarpa hjärtstartare så går det inte att göra det med den här modellen. Du kan beställa en enkel övningshjärtstartare så är problemet löst.

Lite dyrare inköpspris – men tänker du långsiktigt vinner du ändå på att beställa Lifpak CR2, eftersom den bara behöver service var 4 år. Dessutom behöver du inte köpa till extra barnelektrod (som Philips HS1) eller barnnyckel (Philips FRx). Den har en inbyggd knapp för barnläge. Där sparar du direkt minst 1 100 kr.

9018085 Väggfäste Lifepak CR2

Pris på hjärtstartare Lifepak CR2

 • Wi-Fi 17 998 kr
 • Wi-Fi och två språk 18 998 kr

Hyra från: 349 kr/mån i 48 månader. Observera att hjärtstartare inte hyrs ut till privatpersoner.

Samtliga priser är exklusive moms.

Supportavtal ingår
Du får telefonsupport vid handhavandefrågor, råd om utbildning, återställning efter ett hjärtstopp och reservdelsfrågor.

Service bara var fjärde år!
Både batteriet och elektroderna är superenkla att byta, se instruktionsfilmer. Det tar max 1 minut och du gör det bara en gång var fjärde år.

Påminnelse skickas till dig i god tid innan det är dags för byte. Du kan vara säker på att alltid ha en fungerande hjärtstartare hos dig.

Stäng meny
×
×

Kundvagn

Hur kan du spara pengar och minska sjukfrånvaron på din arbetsplats?

Det behöver inte vara ett hjärtstopp...

Tänk att din kollega trampar snett och stukar foten på arbetsplatsen. Eftersom du kan Första hjälpen lindar du din kollegas fot och ber hen hålla den i högläge. Din åtgärd minskar blödningen i foten och hen är tillbaka redan efter 2 dagar istället för kanske 2 veckor. Hur mycket pengar sparar ditt företag? Och hur mycket pengar sparar din kollega på den minskade sjukfrånvaron?

Vill du ha gratis rådgivning och svar på dina frågor?

Fyll i formuläret eller ring 08-99 99 01 så får du svar blixtsnabbt!

Alla uppgifter du lämnar till oss som namn, telefon och e-postadress stannar i företaget. Dina uppgifter kommer aldrig att säljas, bytas eller delas med andra företag, organisationer eller privatpersoner.

Du får svar oftast inom 3 timmar. Ta en titt i skräppostmappen om du inte hört något ifrån oss.

Våra HLR-instruktörer

Hjärtochlungräddning.se

Hjärtochlungräddning.se
08-99 99 01
Bryggare Bergs väg 2, 182 47 Enebyberg