Hjärtstartare Philips FR3

Philips FR3 – hjärtstartare för proffs

Hjärtstartaren Philips FR3 är avsedd för professionella användare som t ex brandmän, ambulanspersonal och andra som åker på många hjärtstoppslarm varje år. Levereras med 5 års garanti. Har högre IP-klass, vilket gör den mycket robust och tålig. En klar LCD-färgskärm som gör den lättanvänd i alla kritiska och påfrestande miljöer. Dessutom har den en tydlig och tvåspråkig röstinstruktion.

Hjärtstartaren går även att använda på spädbarn och barn. Du använder samma elektroder som vuxna, genom att använda barnnyckeln reduceras strömstöten automatiskt så att det passar det lilla barnets hjärta. Barnnyckel finns som tillbehör.

Hjärtstartaren genomför automatiskt funktionstester av elektroniken, batteriet, elektroderna och larmar vid fel. Batteriet håller minst 3 år i standby läge och elektroderna i 2–2,5 år. Både batteriet och elektroderna är superenkla att byta.

Supportavtal ingår
Du får telefonsupport vid handhavandefrågor, råd om utbildning, återställning efter ett hjärtstopp och reservdelsfrågor.

Visste du förresten att det finns hjärtstartare vars elektroder och batteri säljes ihop? Och modeller med batteri som kostar ca 5 000 kr? Här får du mängder med smarta tips på vad du ska tänka på innan du bes beställer din hjärtstartare!

Hjärtstartare philips FR3 väska (liten)

Pris på hjärtstartare Philips FR3

  • från 21 999 kr med text
  • Från 29 999 kr med EKG

Väska, skylt, dekaler och Första hjälpen-sats ingår! 

 

Hyra från: 499 kr/mån i 48 månader. Observera att hjärtstartare inte hyrs ut till privatpersoner.

Samtliga priser är exklusive moms.

Stäng meny
×
×

Kundvagn

Hur kan du spara pengar och minska sjukfrånvaron på din arbetsplats?

Det behöver inte vara ett hjärtstopp...

Tänk att din kollega trampar snett och stukar foten på arbetsplatsen. Eftersom du kan Första hjälpen lindar du din kollegas fot och ber hen hålla den i högläge. Din åtgärd minskar blödningen i foten och hen är tillbaka redan efter 2 dagar istället för kanske 2 veckor. Hur mycket pengar sparar ditt företag? Och hur mycket pengar sparar din kollega på den minskade sjukfrånvaron?

Vill du ha gratis rådgivning och svar på dina frågor?

Fyll i formuläret eller ring 08-99 99 01 så får du svar blixtsnabbt!

Alla uppgifter du lämnar till oss som namn, telefon och e-postadress stannar i företaget. Dina uppgifter kommer aldrig att säljas, bytas eller delas med andra företag, organisationer eller privatpersoner.

Du får svar oftast inom 3 timmar. Ta en titt i skräppostmappen om du inte hört något ifrån oss.

Våra HLR-instruktörer

Hjärtochlungräddning.se

Hjärtochlungräddning.se
08-99 99 01
Bryggare Bergs väg 2, 182 47 Enebyberg