HLR-utbildning framtagen av sjukvårdspersonal och retorikexpert!

Boka din HLR-kurs hos oss eftersom du utbildas av brandmän, sjuksköterskor och poliser. För att du ska få ut så mycket som möjligt från kursen har vi tagit hjälp av en retorikexpert för att kunna presentera innehållet på bästa tänkbara sätt. Men vad händer om du inte blir nöjd? Du får pengarna tillbaka!

Hjärtstartare Philips FR3

Philips FR3 – hjärtstartare för proffs

Hjärtstartaren Philips FR3 är avsedd för professionella användare som t ex brandmän, ambulanspersonal och andra som åker på många hjärtstoppslarm varje år. Levereras med 5 års garanti. Har högre IP-klass, vilket gör den mycket robust och tålig. En klar LCD-färgskärm som gör den lättanvänd i alla kritiska och påfrestande miljöer. Dessutom har den en tydlig och tvåspråkig röstinstruktion.

Hjärtstartaren går även att använda på spädbarn och barn. Du använder samma elektroder som vuxna, genom att använda barnnyckeln reduceras strömstöten automatiskt så att det passar det lilla barnets hjärta. Barnnyckel finns som tillbehör.

Hjärtstartaren genomför automatiskt funktionstester av elektroniken, batteriet, elektroderna och larmar vid fel. Batteriet håller minst 3 år i standby läge och elektroderna i 2–2,5 år. Både batteriet och elektroderna är superenkla att byta.

Supportavtal ingår
Du får telefonsupport vid handhavandefrågor, råd om utbildning, återställning efter ett hjärtstopp och reservdelsfrågor.

Visste du förresten att det finns hjärtstartare vars elektroder och batteri säljes ihop? Och modeller med batteri som kostar ca 5 000 kr? Här får du mängder med smarta tips på vad du ska tänka på innan du bes beställer din hjärtstartare!

Hjärtstartare philips FR3 väska (liten)

Pris på hjärtstartare Philips FR3

  • från 21 999 kr med text
  • Från 29 999 kr med EKG

Väska, skylt, dekaler och Första hjälpen-sats ingår! 

 

Hyra från: 499 kr/mån i 48 månader. Observera att hjärtstartare inte hyrs ut till privatpersoner.

Samtliga priser är exklusive moms.

Stäng meny
×
×

Kundvagn

Få gratis rådgivning och svar på dina frågor!

Fyll i formuläret, ring 08-99 99 01 eller skicka ett mejl till info@hjartochlungraddning.se

Du får svar inom 1 timme –  får du vänta mer än 1 timme får du en present i samband med din nästa beställning. Ange bara rabattkod: 1 tim

Alla uppgifter du lämnar här används av oss och våra samarbetspartners för kontakt, betalning och leverans. Dina uppgifter kommer aldrig att säljas, bytas eller delas med någon annan.

Vi hjälper dig!

Skriv ditt telefonnummer så ringer vi upp dig –  får du vänta mer än 1 timme får du en present i samband med din nästa beställning. Ange bara rabattkod: 1 tim

Våra HLR-instruktörer

Hjärtochlungräddning.se

Hjärtochlungräddning.se
08-99 99 01
Bryggare Bergs väg 2, 182 47 Enebyberg