Fika och lunch ingår utan extra kostnad​
Låna utrustning gratis
Utbildningsmaterial till dina deltagare ingår​
Pengarna tillbaka garanti​
Personligt utbildningsbevis ingår
Gratis avbokning
Gratis ombokning​
Kursen kan hålls på din arbetsplats
Gratis hjälp med alla övningsuppgifter

Här är mitt löfte till dig:

Det här är den bästa HLR-instruktörsutbildning du någonsin har gått, eller pengarna tillbaka!

Gå en HLR-instruktörsutbildning på bara 7 timmar. Därefter kan du utbilda dina kollegor i företaget.

Eller starta eget och hålla utbildningar för dina kunder.

HLR-instruktörsutbildning (barn, vuxen, D-HLR instruktör) Hjärt och lungräddning instruktör

Men varför ska du boka HLR-instruktörsutbildning här?

 1. Eftersom du sparar upp till 50 % på utbildningsmaterial som t ex HLR-dockor, övningshjärtstartare mm därför att du får fina rabatter hos oss.

 2. Du får låna dockor och hjärtstartare till dina egna utbildningar utan extra kostnad.

 3. Du får 21 illustrationer som du använder fritt i dina HLR-utbildningar.

 4. Mina 17 bästa tips blir dina under utbildningen och det ger dig ett stort övertag mot dina konkurrenter – garanterat.

 5. Men du får också bildspel för barn- och vuxen-HLR så att du kommer igång direkt med dina egna kurser och föreläsningar.

 6. Affischer för barn, vuxna, drunkning och luftvägsstopp ingår.

 7. Filmer ingår som du använder fritt i dina barn- och vuxenutbildningar.

 8. Du får e-böcker för HLR-barn och HLR-vuxna som du använder för att skapa ditt eget unika kursupplägg, värde 198 kr.

 9. Du kommer att älska dem 300 färdiga PowerPoint mallar du får av mig eftersom du snabbt och enkelt skapar dina proffsiga presentationer.

 10. För att du ska spara massa tid (och pengar) får du även färdiga utbildningsbevis, certifikat, deltagarlistor och utvärderingar så att du slipper uppfinna hjulet på nytt.

 11. Självklart får du också gratis support och hjälp med att beställa böcker och förbereda dina övningsuppgifter 

 

Sist men inte minst… du får så även kaffe, choklad, te, frukt och en fräsch lunch när du blir instruktör i HLR hos oss.

HLR-instruktörsutbildning (barn, vuxen, D-HLR instruktör) Hjärt och lungräddning instruktör

Det här är inte vilken HLR-instruktörsutbildning som helst. Utan den bästa instruktörsutbildning i HLR du hittar på marknaden.

Men jag vill också säga att utbildningen är inte för vem som helst. Utan den är bara för dig som verkligen vill leverera proffsiga HLR-utbildningar av mycket hög kvalitet. 

”Men varför är just den här utbildningen så bra”, tänker du?

Svaret är enkelt.

Eftersom du får smarta tips och hemligheter som du inte får hos något annat utbildningsföretag – det garanterar jag dig!

Men det är inte allt.

Du får dessutom 17 smarta idéer på hur du lägger upp dina HLR-utbildningar och presenterar innehållet som ett proffs.

Vill du ha bevis? Läs vad några av våra kunder säger här…

Som du redan vet kan vem som helst (nästan) berätta om HLR, drunkning, hur en hjärtstartare fungerar och hur man gör om någon sätter i halsen.

Men det är långt ifrån alla instruktörer som verkligen trollbinder sin publik. Presenterar kursinnehållet och öva på ett pedagogiskt sätt så att kunskapen verkligen fastnar i deltagarnas muskelminne.

De HLR-instruktörer är få. De instruktörer som presenterar kursupplägget så att deltagarna blir superengagerade, får gåshud, skattar och kanske till och med gråter (av lycka förstås).

Men hur kan jag påstå att den här HLR-instruktörsutbildningen är den bästa du kan gå? 

Men hjälp av en inlärningsexpert har vi justerat och förbättrat var enda liten del av HLR-instruktörsutbildningen. Det är för att du ska få innehållet presenterad så proffsigt som det bara är möjligt 

Därför vågar jag påstå att du får den bästa HLR-instruktörsutbildningen på marknaden och blir positivt överraskad.

Och det bästa av allt kommer nu…

Precis alla de värdefulla tipsen jag fick av inlärningsexperten får du av mig. Så att du presenterar dina föreläsningar, utbildningar men också möten och projekt på bästa möjliga tänkbara sätt.

Dessutom lovar jag att du bara övar med de absolut bästa HLR-dockorna och övningshjärtstartarna som finns på marknaden. Därför att det är viktigt att kursmomenten är så verklighetstrogna som möjligt för dig – och då lär du dig ännu mer om HLR.

Du får garantier av mig att du efter din utbildning kommer känna dig trygg att utbilda andra i HLR. Därför att du får så många verktyg som hjälper dig att nå just dina mål. Oavsett om du ska utbilda ledningsgruppen eller lagerpersonalen på ett företag.

Du får också tips och rabatter på HLR-dockor, hjärtstartare mm för att du snabbt ska komma igång som instruktör i HLR.

Kom ihåg en viktig sak: Självklart uppfyller den här huvudinstruktörsutbildning i HLR Arbetsmiljöverkets krav, är uppdaterad med de senaste forskningsresultaten och följer svenska HLR-rådets senaste riktlinjer från 2021.

Du har redan massor att göra och känner dig stressad. Och nu ska du lägga all din fokus på att ta fram eget utbildningsmaterial i HLR.

Du ska skapa ett bildspel. Filmer och bilder ska du ta fram. Gör i ordning egna utbildningsbevis till deltagarna. Och certifikat till företaget… men även välkomstbrev och deltagarlistor.

Men frågan är: Varifrån ska du få den energin och framförallt tiden ifrån? 

 

Boka din HLR-instruktörsutbildning hos oss eftersom du får ett färdigt paket med allt utbildningsmaterial du behöver för att komma igång som instruktör direkt. Med andra ord behöver du lägga minimalt med tid och energi på förberedelser.

Låt oss ta reda på hur mycket pengar och tid du faktisk sparar.

Men först. Hur mycket kostar en anställd i timmen i ditt företag?

Bara för att göra det enkelt, låt oss säga att en anställd i ditt förtag kostar 500 kr per timme.

Okej, nu kanske du blir irriterad på mig eftersom vi räknar löjligt lågt. Därför att det tillkommer massa övriga kostnader som VAB, skatter, sjukskrivningar, semesterersättning, arbetsgivaravgifter och annat smått och gott.

Så föreställ dig att du eller din kollega arbetar stenhårt en hel arbetsdag (säg 8 timmar effektivt) för att ta fram eget bildspel, illustrationer, certifikat, deltagarlistor, HLR-filmer med mera. Men också förberedelsetid eftersom kursupplägget och innehållet ska anpassas till målgruppen som ska utbildas (ungdomar, livräddare eller chefer på ett företag).

Nu vet ju både du och jag att det tar mycket längre tid än 8 timmar att ta fram allt detta ovan nämnt. Men vi säger det bara för att göra det enkelt för oss i det här exemplet. Överens?

Okej, så vad blir kostanden att ta fram eget utbildningsupplägg i HLR?

Kostnaden för ditt företag blir ca 4 500 kr (8 timmar x 500 kr = 4 500).

Därför ska du boka din HLR-huvudinstruktörskurs här eftersom du får allt material du kan tänkas behöva för att få en rivstart på dina utbildningar. Med andra ord får du får allt serverat och klart. Bland annat får du färdiga bildspel, filmer, certifikat, utbildningsbevis, illustrationer, handlingsplaner, deltagarlistor men också över 300 PowerPoint mallar så du kan skapa din egen stil. Allt detta får du helt kostnadsfritt.

Bra, eller hur?

Dessutom får du fri support. Det innebär att du när som helst efter utbildningen är välkommen att kontakta mig för kostnadsfri rådgivning och svar på alla dina frågor.

Så nu när du vet hur mycket tid och pengar du sparar på att gå din instruktörsutbildning hos oss undrar du säkert när nästa tillfälle är: Se alla kommande kursdatum och boka din HLR-instruktörsutbildning direkt 🙂

Du behöver bara avsätta en arbetsdag för att bli instruktör i HLR. Alltså endast 7 timmar, sen är du färdigutbildad och certifierad HLR-instruktör enligt Svenska HLR-rådet. Därefter utbildar du dina kollegor eller starta eget företag och utbilda dina egna kunder.

 

Allt det här får du under instruktörsutbildningen i HLR:

 • Konkreta tips på hur du lägger upp en grundutbildning i barn- och vuxen-HLR med hjärtstartare.
 • Ta del av ett unikt bildspel med filmer från riktiga hjärtstoppslarm. Du får också brandmännens och ambulanspersonalens bästa tips som är baserade på erfarenhet från olycksplatser.
 • Tips och genomgång av olika dockor och hjärtstartare som du kommer att behöva till dina egna utbildningar.
 • Du kommer att öva och bli ett proffs på inblåsningar och kompressioner (HLR-teknik).
 • Du får öva och lära dig allt om hjärtstartare – så att du kan svara på alla frågor du får av dina deltagare.
 • Unika tips på hur du gör dina utbildningar lärorika och pedagogiska.
 • Alla övningsuppgifter du ska redovisa under HLR-instruktörskursen får du hjälp med så att arbetet blir superenkelt för dig.
 • Du får veta samtliga för- och nackdelarna med instruktörsledda och filmbaserade kurser. Och hur du enkelt organiserar och genomför dessa.

 

HLR-instruktörsutbildningen följer givetvis Svenska HLR-rådets utbildningsprogram från 2021. Men skillnaden här är att du får mängder med extra tips som gör att du håller unika och proffsiga utbildningar i HLR.

– Instruktörsutbildningen går du i vår utbildningslokal i Täby mellan kl 8.00–15.00.

– Allt som allt tar bara på 7  timmar inklusive fika- och lunchrast (ingår).

– När du bokar för minst 3 deltagare eller fler så får du själv välja datum och tid som passar dig och dina vänner.

– Du avbokar eller bokar om gratis fram till 30 dagar innan kursdatum, därefter debiteras du 50 % av utbildningskostnaden. Skulle du avboka eller bokar om inom sju dagar (vilket jag hoppas aldrig händer) debiteras du fullt belopp.

– För enkelhetens skull skickas din faktura via e-post (brev tillkommer en kostnad på +49 kr) med betalningsvillkor på 14 dagar.

– Anledningen till att alla priser på sajten är exklusive moms är för vi har 95 % företagskunder.

Varför väljer 9 av 10 att bli HLR-instruktör för både barn och vuxen på en gång?

Svaret är enkelt: Därför att de får flera certifieringar under samma utbildning och samtidigt sparar upp till 4 999 kr.

Med andra ord sparar de minst 7 timmar eftersom de slipper gå två utbildningar. Till exempel en utbildning för HLR-barn och en utbildning för HLR-vuxen.

Dessutom får de 50 % rabatt på den andra certifieringen.

Så kan du också göra. Jag ska berätta hur.

 

Totalkostnaden blir enligt följande:

– säg att du väljer en certifiering (t ex HLR-instruktör vuxen) då blir kostnaden 4 999 kr.

– två certifieringar (t ex HLR-instruktör barn och HLR-instruktör vuxen) endast 7 499 kr och du sparar 2 499 kr.

– väljer du tre certifieringar (t ex HLR-instruktör barn, HLR-instruktör vuxen och D-HLR-instruktör) blir kostanden endast 9 998 krdu sparar med andra ord hela 4 999 kr.

 

Svenska HLR-rådet ställer krav på att du innan kurstillfället ska ha läst instruktörsboken, genomfört en webbutbildning och förberett några övningsuppgifter. Oroa dig inte. Det är enkelt och du får hjälp med alla uppgifter så att du kommer igång direkt.

Saknar du kursböcker kan du välja att köpa eller låna av oss kostnadsfritt – böckerna skickas till dig i god tid innan kursen.

Du har blivit lovad en helt del smarta tips. Men också hemligheter som du inte får någon annan stans. Hemligheter som gör att du presenterar som ett proffs och får toppbetyg på dina utbildningar och föreläsningar inom HLR. 

Jag har också lovat att underlätta hela ditt arbete som HLR-instruktör genom att ge dig illustrationer, bildspel, filmer, affischer, certifikat, utbildningsbevis och mycket mer utan extra kostnad.

Och vet du en sak… jag står för precis allt jag skrivit på den här sajten. Och allt jag har sagt och mejlat dig. 

Gå HLR-instruktörsutbildningen och avgör helt själv. Om du mot förmodan inte blir nöjd får du pengarna tillbaka. 

Kom ihåg en viktig sak: Jag vill bara ha nöjda kunder. Därför ställer jag inga frågor eller krånglar om är missnöjd och vill ha pengarna tillbaka.

Med andra ord så tar jag all risk så att du blir en glad och framgångsrik HLR-instruktör utan att känna dig minsta orolig.

Hur låter det?

Ringa 08-99 99 01 och få svar på alla dina frågor kring instruktörsutbildningen.

Glada hälsningar
Arshia Genborg
Hjärtochlungräddning.se

Gör som SJ AB, Telenor, Clas Ohlson, Swedbank, SWECO, Toyota, AMF, Acer, Försäkringskassan och 731 andra företag – boka hos oss. Om du mot all förmodan inte skulle bli nöjd får du pengarna tillbaka!

Vad säger våra kunder?

Få en gratis offert med ett erbjudande

Glada nyheter...

Det här får du när du bokar här

Låna utrustning gratis – dockor, hjärtstartare, projektor mm​​

Färdiga bildspel, filmer, illustrationer mm ingår

Pengarna tillbaka garanti​​

Kursen på din egen arbetsplats

Gratis avbokning​

Gratis ombokning​

Personligt utbildningsbevis

Fika och lunch ingår utan extra kostnad

Gratis support och hjälp med alla dina övningsuppgifter​

► Torsdag 2 februari (Fullbokad)

► Onsdag 15 februari (Fullbokad)

► Tisdag 28 februari (Fullbokad)

► Onsdag 15 mars (4 platser kvar)

► Tisdag 28 mars (3 platser kvar)

► Torsdag 27 april (Fullbokad)

► Onsdag 24 maj (4 platser kvar)

TIPS! Gör som Brandförsvaret Attunda, Dafo Brand AB och SJ AB och många andra – boka utbildning för minst 3 deltagare och bestäm datumet själv.

EXTRA TIPS!
Fyll i din e-postadress så får du ett mejl direkt när nya datum bokas in.

Kursdeltagarna uppskattade att få:

– gratis kaffe, te, frukt och lunch.

– gratis hyra av dockor och hjärtstartare till sina egna HLR-utbildningar *

– certifiera sig till instruktör i barn och vuxen på en gång, istället för att behöva avsätta två hela utbildningsdagar.

– många pedagogiska tips och även filmer som hjälper de att presentera HLR-kursen proffsigt.

– öva med riktiga hjärtstartare och lära sig för- och nackdelarna med de vanligaste modellerna.

– tips på filmer de kan använda i sina egna utbildningar.

– delta i HLR-tävling med prisutdelning.

* Du får låna utrustningen helt gratis. Du hämtar och lämnar hos oss i Täby. Hur många gånger du får låna kan vi komma överens tillsammans. Bra eller hur?

Kontakta Hjärtochlungräddning.se

Hur kan vi hjälpa dig?​

Blir du irriterad när du kontaktar ett företag och plötsligt får massa reklam, nyhetsbrev och SMS? Jag avskyr det – därför gör jag aldrig så mot dig ❤️

Ring, mejla eller kom förbi och fika 🙂

Mån-tors 09:00–16:00, fre 09:00–15:00
UTMÄRKT
631 recensioner
Christopher Olsson
Christopher Olsson
2023-01-17
Lars Haag
Lars Haag
2023-01-17
Tom Coldor
Tom Coldor
2023-01-17
Very well invested time. Great instructor!
Pär Sjöstrand
Pär Sjöstrand
2023-01-17
Bra instruktioner och bra övningar
Anton Lundqvist
Anton Lundqvist
2023-01-17
Christoffer Andersson
Christoffer Andersson
2023-01-17
Toppen bra lärare och mycket användbar information.
Eva-Lotta Brannvall
Eva-Lotta Brannvall
2023-01-17
Carina Groll
Carina Groll
2022-12-14
Christoffer Salander
Christoffer Salander
2022-12-14
Bra och informativ kurs.
tobias beidegård
tobias beidegård
2022-12-14
Livsviktigt och bra

Få gratis rådgivning om utbildning och hjärtstartare!

Fyll i formuläret, ring 08-99 99 01 eller skicka ett mejl till info@hjartochlungraddning.se så får du svar inom 1 timme.

PS. Blir du irriterad när du kontaktar ett företag och plötsligt får massa reklam, nyhetsbrev och SMS? Jag avskyr det – därför gör jag aldrig så mot dig