Personligt utbildningsbevis ingår
Certifikat till arbetsplatsen ingår​
Kursen kan hålls på din arbetsplats
Gratis avbokning
Gratis ombokning​
Pengarna tillbaka garanti​
Utrustning ingår utan extra kostnad​
Gratis support

Varför boka HLR-utbildning med hjärtstartare här?

HLR-utbildning med hjärtstartare som har fått över 616 recensioner med 5 stjärnor

Denna HLR-utbildning med hjärtstartare är en grundutbildning som alltid anpassas så att den blir relevant för dig och dina kollegor. Och det är oavsett om ni jobbar på ett kontor, inom bygg och industri, gym eller hotell och restaurang.

Därför kan du också boka din HLR-utbildning med upp till 50 deltagare samtidigt. Till exempel i samband med ett möte eller kickoff. Bra, eller hur?

Hjärt- och lungräddning kurs - HLR utbildning med hjärtstartare
HLR-utbildning med hjärtstartare i Stockholm

Innan du läser vidare: Hur många människor tror du får ett plötsligt hjärtstopp i Sverige under en 24-timmarsperiod?

Varför boka HLR-utbildning med hjärtstartare överhuvudtaget?​

Tänk dig det här:

Klockan är 07.49 när du kliver in på kontoret. Du är där lite tidigare än vanligt, vilket känns extra skönt. Nu har du till och med tid att ta dig en kopp kaffe och bläddra i morgontidningen innan du börjar jobba.

Du har precis slagit dig ned i soffan när du i ögonvrån ser någon närma sig. Det är Johan, en av dina närmaste kollegor. Han ser allt annat än frisk ut. Han har svettpärlor i pannan, ansiktet är kritvitt och han flackar nervöst med blicken.

Du ropar högt: ”Johan, hur mår du?”.

Men du får inget svar.

Du reser på dig och går mot honom för att se hur du kan hjälpa till. Men du hinner bara ta tre steg. Mitt framför ögon på dig faller Johan ner på golvet.

Där ligger han. Helt stilla. Bara tungan rör sig konstigt.

Allt känns så overkligt.

STOPP!

Det du just läste hände på riktigt – för bara några månader sedan. Hos en av mina kunder.

Så varför berättar jag det här för dig?

För att påminna dig om att hjärtstopp kan drabba vem som helst, när som helst. Till och med vältränade elitidrottare får hjärtstopp.

Hur många människor i Sverige tror du får ett plötsligt hjärtstopp varje dygn?

Fundera i lugn och ro. Ingen stress. Jag väntar…

Hmmm…

Vah, bra gissat! Det är rätt.

Ungefär 30 personer får ett plötsligt hjärtstopp varje dag. Det betyder att i genomsnitt får en person hjärtstopp varje timme = ca 10 000 får hjärtstopp varje år.

Sjukt, eller hur?

Men vill du veta något som är ännu sjukare?

Att väldigt få vet vad de ska göra när deras barn, partner, vänner eller kollegor faller ihop.

Och sanningen är det här: Om de som är på plats inte vet hur man gör HLR, tja, då ligger den som fått hjärtstopp väldigt risigt till.

Sorry, men så är det.

Nu är frågan: Vet dina kollegor partner och vänner vad de ska göra om du får ett hjärtstopp och faller ihop?

Osäker?

Därför ska ni ligga steget före och gå en HLR-kurs – så att ni är förberedda om något oförutsett händer. Det är både smart och ansvarsfullt, eller hur?

Ring 08-99 99 01 nu på en gång så får du hjälp med HLR-utbildning och hjärtstartare till ditt företag. Vill du hellre skriva går det utmärkt, mejla till a.genborg@hjartochlungraddning.se så får du svar blixtsnabbt.

Tack för att du läste – ser fram emot att hjälpa dig med din viktigaste utbildning någonsin.

9 skäl att gå din HLR-utbildning med hjärtstartare här:

HLR-instruktörsutbildning (barn, vuxen, D-HLR instruktör) Hjärt och lungräddning instruktör

Innan jag ger dig detaljerna, låt mig bara säga en sak.

Det här är ingen vanlig HLR-utbildning med hjärtstartare. Utan det är den bästa HLR-utbildning du någonsin har gått. Annars får du pengarna tillbaka.

”Men hur är det möjligt”, tänker du?

Det är ett stort löfte. Jag vet.

Och nu har du garanterat riktigt höga förväntningar på både mig och utbildningen. Vilket jag gillar. Och det får mig och alla mina instruktörer att prestera på topp.

Du får inte enbart en utbildning i HLR. Utan du får rätt kunskaper presenterade för dig på ett mycket pedagogiskt sätt. Du får mängder med smarta tips, tricks och praktiska övningar du inte får någon annan stans – det garanterar jag dig!

Det ska du få höra nu.

Sanningen är att nästan vem som helst kan berätta om HLR. Eller hur en hjärtstartare fungerar och vad man ska göra när någon har satt i halsen.

Men din HLR-instruktör kommer att trollbinda dig och dina vänner på ett sätt du inte tror var möjligt under en utbildning. Gåshud, skratt och en härlig känsla av lycka garanteras – att du på riktigt kan rädda liv!

Och samtidigt kommer dina behov, önskemål och viktiga frågor styra kursupplägget under pågående HLR-utbildning. Av det enkla skälet att vi alla är olika. Och vi lär oss på olika sätt. En utbildning i världsklass behöver därför justeras i realtid efter dig och dina vänners önskemål.

Håller du med?

När upplägget presenteras proffsigt och du övar på ett pedagogiskt sätt, ja då lär du dig ännu mer. Kunskapen fastnar både enklare och längre i ditt muskelminne. Och detta är speciellt viktigt i en utbildning som ger kunskap att rädda liv.

Men varför då?

Därför att du kommer agera på bästa tänkbara sätt i en stressig situation, som till exempel när någon drunknat, satt i halsen eller fått ett hjärtstopp. Med andra ord är det din kunskap som ökar överlevnadschansen för den drabbade.

Fortfarande skeptisk om HLR-utbildningen är rätt för dig? Bra! Läs vad några av våra kunder säger här…

Kom ihåg en viktig sak: HLR-utbildning med hjärtstartare uppfyller självklart Arbetsmiljöverkets krav. Den är också uppdaterad med de senaste forskningsresultaten och följer även svenska HLR-rådets senaste riktlinjer från 2021.

Det tar bara 2,5 timme och sen är du klar. Du kommer du att lära dig grunderna i HLR (hjärt- och lungräddning) eftersom du övar mycket praktiskt på HLR-dockor. Men du kommer också att öva vissa moment på dina kurskamrater.

 

Du kommer bland annat att lära dig:

 • vad HLR är och varför det är så himla viktigt.

 • vad du ska tänka på när du larmar 112 för att få rätt hjälp så fort som möjligt.

 • hur du kontrollerar medvetande.

 • hur du skapar en öppen luftväg och kontrollerar andningen.

 • hur du gör HLR med hög kvalitet.

 • hur du använder en hjärtstartare på vuxna och barn.

 • hur du gör om någon sätter i halsen och slutar andas.

 • Och mycket, mycket mer…

Därför kommer vi göra allt vi kan för att du ska bli supernöjd med din HLR-utbildning och lära dig maximalt under 2,5 timme.

Våra erfarenheter och kunskaper från olycksplatser har paketerats till en unik HLR-utbildning (hjärt- och lungräddning) som du garanterat kommer att gilla.

För att du ska få ut maximalt av din dyrbara tid har vi tagit hjälp av en inlärningsexpert för att kunna presentera kursinnehållet på bästa tänkbara sätt.

Och för att göra kursmomenten så verklighetstrogna som möjligt övar du endast med de absolut bästa HLR-dockorna och hjärtstartarna som finns på marknaden.

Du får garantier av mig att du efter din utbildning kommer att få de rätta kunskaperna för att rädda liv. Och kunskaperna ger dig trygghet att våga, vilja och kunna hjälpa till om någon du älskar svimmar, sätter i halsen, drunknar eller får ett hjärtstopp.

När alla andra backar vid en olycka är det du som kliver fram. Du kommer att tacka dig själv för att du gick den här kursen. Och du kommer att vara stolt över dig själv för evigt, eftersom det var din kunskap som räddade liv.

Du har blivit lovad en utbildning med hög kvalitet. Du har också blivit lovad att det är den bästa utbildning du någonsin har gått inom HLR.

Gå HLR-instruktörsutbildningen och avgör helt själv. Om du mot förmodan inte blir nöjd får du pengarna tillbaka. 

Kom ihåg en viktig sak: Jag vill bara ha nöjda kunder. Därför ställer jag inga frågor eller krånglar om är missnöjd och vill ha pengarna tillbaka.

Med andra ord så tar jag all risk så att du blir en glad och framgångsrik HLR-instruktör utan att känna dig minsta orolig.

Hur låter det?

Ringa 08-99 99 01 och få svar på alla dina frågor kring instruktörsutbildningen.

Glada hälsningar
Arshia Genborg
Hjärtochlungräddning.se

När du bokar HLR-utbildning på din egen arbetsplats behöver du tänka på är att boka en stor lokal med stolar och en skärm/tv/projektor. Resten ordnar vi.

Ni är också välkomna till vår utbildningslokal i Stockholm, Täby.

När du bokar HLR-utbildning med hjärtstartare hos oss kan ni vara upp till 16 deltagare i varje grupp.

Men det är inget som är hugget i steg, kontakta oss om du vill utöka deltagarantalet så hjälper vi dig utan att tumma på kurskvaliteten.

Hos oss kan du utbilda upp till 50 deltagare samtidigt – kontakta oss så får du hjälp och gratis tips.

Så snart din bokning är bekräftas skickas din faktura till dig automatiskt från bokningssystemet.

Du bestämmer om fakturan ska skickas som PDF till din e-post, som e-faktura eller som brev (+49 kr) med betalningsvillkor på 14 dagar.

Men det är ingen brådska. Du har hela 14 dagar på dig att betala den.

Dessutom kan du känna dig trygg eftersom du alltid får pengarna-tillbaka-garanti när du bokar hos oss.

Självklart, brandutbildningen är 1,5 timme inklusive teori och praktik (exklusive fikapaus).

HLR-utbildningen är på 2,5 timme inklusive teori och praktik träning (inklusive fikapaus).

Priset på en HLR-utbildning med hjärtstartare eller brandutbildning kan variera. Det beror på flera olika faktorer.

Säg att du till exempel vill boka en eller fem kurser, du vill ha utbildningen i Malmö eller Stockholm eller vill utbilda 50 deltagare samtidigt på 3 timmar.

Därför blir det enklare att du får rätt offert direkt, eller hur?

När du berättar om dina önskemål, antal deltagare du vill utbilda, särskilda krav på kursinnehåll, kursupplägg, kurstid – och var du vill ha din utbildning får du hjälp med att välja rätt utbildning på en gång.

Och dessutom får du en tydlig offert direkt och sparar en massa dyrbar tid (istället för att få en standardoffert och sedan justera innehållet om och om igen). 

En gratis offert får du genom att ringa oss på 08-99 99 01 eller mejla till info@hjartochlungraddning.se – du har din offert inom en timme.

Du avbokar och bokar om gratis fram till 30 dagar innan kursdatum, därefter debiteras halva utbildningskostnaden.

Avbokning och ombokning inom sju dagar debiteras fullt belopp.

Lägg till avbeställningsskydd för bara 899 kr per utbildning. Då får du avboka din HLR- eller brandutbildning inom 24 timmar och få återbetalning av kursavgiften minus avbeställningsskyddet.

Samtliga priser på vår sajt är exklusive moms av det enkla skälet att 95 % av våra kunder är företag.

En liten resekostnad kan tillkomma beroende på var utbildningen ska hållas.

Det är kostnader som tillkommer för oss när vi åker till din arbetsplats som till exempel för bränsle, parkeringsavgift, trängselskatt, personalkostnader med mera.

Gör som SJ AB, Telenor, Clas Ohlson, Swedbank, SWECO, Toyota, AMF, Acer, Försäkringskassan och 873 andra företag – boka hos oss. Om du mot all förmodan inte skulle bli nöjd får du pengarna tillbaka!

Vad säger våra kunder?

Det finns väldigt goda skäl till varför över 873 företag har jämfört oss noggrant med våra konkurrenter och sedan beslutat sig för att samarbeta med oss. Här är några vi har hjälpt sedan 2012.

Pris på HLR-utbildning med hjärtstartare

En utbildning

16 deltagare
9 999
00
kr Inklusive teori och praktik
 • 100 % pengarna tillbaka garanti​
 • En HLR-utbildning med hjärtstartare
 • Upp till 16 deltagare
 • Certifikat och utbildningsbevis ingår
 • Uppfyller Arbetsmiljöverkets krav och HLR-rådets senaste riktlinjer

Två utbidningar

32 deltagare
17 998
00
kr Spara 2 000 kr
 • 100 % pengarna tillbaka garanti​
 • Två utbildningar i följd under samma dag
 • Upp till 32 deltagare
 • Certifikat och utbildningsbevis ingår
 • Uppfyller Arbetsmiljöverkets krav och HLR-rådets senaste riktlinjer

Tre utbildningar

48 deltagare
25 997
00
kr Spara 4 000 kr
 • 100 % pengarna tillbaka garanti​
 • Tre utbildningar i följd under samma dag
 • Upp till 48 deltagare
 • Certifikat och utbildningsbevis ingår
 • Uppfyller Arbetsmiljöverkets krav och HLR-rådets senaste riktlinjer

Vill du ha en gratis offert med veckans erbjudande?

Kursdeltagarna uppskattade att få:

– öva på barn-HLR-dockor och repetera Första hjälpen på barn.

– lära sig stoppa blödningar.

– öva med riktiga hjärtstartare.

– öva handgreppen vid luftvägsstopp (sätta i halsen) på varandra.

– titta på filmer från riktiga hjärtstoppslarm.

– delta i en spännande Första hjälpen-tävling och få fina priser.

Kontakta Hjärtochlungräddning.se

Hur kan vi hjälpa dig?​

Blir du irriterad när du kontaktar ett företag och plötsligt får massa reklam, nyhetsbrev och SMS? Jag avskyr det – därför gör jag aldrig så mot dig ❤️

Ring, mejla eller kom förbi och fika 🙂

Mån-tors 09:00–16:00, fre 09:00–15:00
UTMÄRKT
631 recensioner
Christopher Olsson
Christopher Olsson
2023-01-17
Lars Haag
Lars Haag
2023-01-17
Tom Coldor
Tom Coldor
2023-01-17
Very well invested time. Great instructor!
Pär Sjöstrand
Pär Sjöstrand
2023-01-17
Bra instruktioner och bra övningar
Anton Lundqvist
Anton Lundqvist
2023-01-17
Christoffer Andersson
Christoffer Andersson
2023-01-17
Toppen bra lärare och mycket användbar information.
Eva-Lotta Brannvall
Eva-Lotta Brannvall
2023-01-17
Carina Groll
Carina Groll
2022-12-14
Christoffer Salander
Christoffer Salander
2022-12-14
Bra och informativ kurs.
tobias beidegård
tobias beidegård
2022-12-14
Livsviktigt och bra

få 1 000 kr i rabatt

Värdebevis 1 000 kr på HLR-utbildning och brandutbildning

Boka din HLR-utbildning nu och gå kursen när du vill under 2021 – ange rabattkod T8QB5VPN eftersom du får hela 1 000 kr i rabatt

Erbjudandet slutar gälla om…

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Få gratis rådgivning om utbildning och hjärtstartare!

Fyll i formuläret, ring 08-99 99 01 eller skicka ett mejl till info@hjartochlungraddning.se så får du svar inom 1 timme.

PS. Blir du irriterad när du kontaktar ett företag och plötsligt får massa reklam, nyhetsbrev och SMS? Jag avskyr det – därför gör jag aldrig så mot dig