HLR-utbildning framtagen av sjukvårdspersonal och retorikexpert!

Boka din HLR-kurs hos oss eftersom du utbildas av brandmän, sjuksköterskor och poliser. För att du ska få ut så mycket som möjligt från kursen har vi tagit hjälp av en retorikexpert för att kunna presentera innehållet på bästa tänkbara sätt. Men vad händer om du inte blir nöjd? Du får pengarna tillbaka!

Du sparar 1 000-lappar genom att jämföra driftskostnaden på hjärtstartare

Alla hjärtstartare behöver service (byte av batterier och elektroder). Vissa modeller behöver service oftare än andra. När du jämför priser ska du även titta på vad hjärtstartare har för driftskostnader. Du kan spara en hel del pengar som du kan göra annat roligt för.

Visste du att ett batteri till en hjärtstartare från Cardiac Science kostar 5 000 kr inklusive moms? Anledningen till att länken går till apotea.se är för att de är billigast och fraktkostnaden ingår. Jag tänker att om du ändå måste beställa så vet du var du kan göra det.

Det är helt orimligt att betala ca 50 % (eller mer) av hjärtstartarens begagnatvärde för ett batteri. Håller du med? Det är därför dessa hjärtstartare inte finns i vårt sortiment. Och jag skulle aldrig rekommendera dessa modeller till någon, eftersom jag vet att de blir missnöjda efter köpet.

En annan märklig sak är att vissa tillverkare väljer att sälja batteriet och elektroderna endast som ett paket. Det är en nackdel för dig, eftersom kostnaden vid användning blir mycket högre än om du kunde köpa delarna separat. Ett exempel är Samaritan PAD hjärtstratre vars batteri och elektroder säljes ihop för 3 438 kr inklusive moms.

Observera att driftskostnaden är beräknad utifrån antal batterier och elektroder som behöver bytas under en 8 års period.

Klicka här för att ladda ner en tydlig tabell (i PDF) över de sju vanligaste hjärtstartarna. Du får snabbt reda på driftskostnad, kostnad vid användning, garanti, hållbarhet på batteri och elektroder och lite till.

Exempel på hjärtstartare vars batteri kostar 4 999 kr.

Skälet till att du bara hittar två modeller av hjärtstartare i vårt sortiment är för att våra kvalitetskrav gör att andra modeller inte passar in. Här får du ett exempel – ”Läkemedelsverket förbjuder försäljning av två hjärtstartare” 

Stäng meny
×
×

Kundvagn

Få gratis rådgivning och svar på dina frågor!

Fyll i formuläret, ring 08-99 99 01 eller skicka ett mejl till info@hjartochlungraddning.se

Du får svar inom 1 timme –  får du vänta mer än 1 timme får du en present i samband med din nästa beställning. Ange bara rabattkod: 1 tim

Alla uppgifter du lämnar här används av oss och våra samarbetspartners för kontakt, betalning och leverans. Dina uppgifter kommer aldrig att säljas, bytas eller delas med någon annan.

Vi hjälper dig!

Skriv ditt telefonnummer så ringer vi upp dig –  får du vänta mer än 1 timme får du en present i samband med din nästa beställning. Ange bara rabattkod: 1 tim

Våra HLR-instruktörer

Hjärtochlungräddning.se

Hjärtochlungräddning.se
08-99 99 01
Bryggare Bergs väg 2, 182 47 Enebyberg