Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24

BOKNING AV HLR-KURSER

Vill du boka eller har du frågor?

Fyll i formuläret eller ring 070-459 88 48 så får du svar blixtsnabbt!
Samtliga fält är frivilliga och kom ihåg att alla uppgifter du lämnar till oss som namn, telefon och e-postadress stannar i företaget. Dina uppgifter kommer aldrig att säljas, bytas eller delas med andra företag, organisationer eller privatpersoner.
Boka din kurs hos oss så utbildas ni av brandmän eller ambulanspersonal med erfarenhet av akutsjukvård. Vad händer om ni inte blir nöjda? Ni får pengarna tillbaka, oavsett era skäl.

Vad är viktigast för dig när du bokar en HLR-kurs?

Som du redan vet är inte själva kurskostnaden den största kostnaden för ditt företag. Det som kostar är personalens lön under tiden de går kursen. Dessutom presterar de inget heller under kurstiden.

Oftast får man vad man betalar för. Och jag tror att du som vill boka en HLR-utbildning hos oss är mer intresserad av resultatet än att hitta den billigaste utbildningen på marknaden. Du tycker att det är viktigt att ni övar med rätt utrustning. Du vill också ha ett pedagogiskt kursupplägg så att ni får rätt kunskap – eftersom målet är att du och dina jobbarkompisar ska känna er trygga att våga hjälpa till vid en olycka. Oavsett om det sker på arbetsplatsen eller när du är hemma med familjen.

Du tycker också att det är viktigt att företaget inte avbokar er utbildning med kort varsel. Eftersom det kostar ditt företag pengar och det är även slöseri med din dyrbara tid (bl a administrativ tid för avbokning och ombokning). Så fundera på vad som är viktigt för dig innan du kontaktar oss. Vill du ha service och få allt serverat? Eller har du en begränsad budget och letar efter en billig HLR-utbildning? Inga problem, du får tips på samarbetspartner till oss som hjälper dig. Här hittar du vår prislista.

Undrar du över något hjälper jag dig gärna.

Läs om hur du undviker de 6 vanligaste misstagen många gör när de bokar HLR-utbildning! Tips till dig som jämför utbildningar, kvalitet, innehåll och priser.

Bästa hälsningar
Arshia Genborg