Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24

KURSER
 Gå din bästa första hjälpen-kurs någonsin utan att riskera ett enda öre!

Boka din kurs hos oss så utbildas ni av brandmän eller ambulanspersonal med erfarenhet av akutsjukvård. Vad händer om ni inte blir nöjda? Ni får pengarna tillbaka, oavsett era skäl.

HLR-utbildning

Du bestämmer vad din HLR-kurs ska innehålla
Boka din kurs hos oss så får du hjälp med att specialanpassa utbildningen så att den passar dina behov och de risker som finns i din verksamhet.

Bestäm var du vill ha din HLR-utbildning
Du kan boka utbildningen på din egen arbetsplats. Det enda du behöver tänka på är att boka en lokal där alla ryms och som är ren. Er instruktör tar med utbildningsmaterial och kommer till er. Ni är också välkomna till någon ut av våra tre utbildningslokaler i Stockholm.

Hur tänker du när du jämför priser på HLR-kurser?
Håller du med om att utbildningskostnaden är en väldigt liten del av totalkostnaden? Det som egentligen kostar är när ca 12 arbetskamrater avsätter 3 timmar var (med lön) utan att utföra sina ordinarie arbetsuppgifter.

Därför tror jag att du som vill boka en HLR-kurs är kräsen och mer intresserad av resultatet än att hitta den billigaste utbildningen på marknaden. Du vill hellre betala lite mer och få en kvalitetsutbildning – och du gillar också att bli positivt överraskad. Så undviker du de 5 vanligaste misstagen innan du bokar din HLR-utbildning.
 

loading...
Några fördelar för dig att gå din HLR-kurs hos oss

•  Du får hög kvalité på din kurs eftersom du utbildas av brandmän eller ambulanspersonal med erfarenhet av akutsjukvård

•  Du får
pengarna tillbaka om du inte blir nöjd, oavsett skäl
•  Du får certifikat till din hemsida (och ett inramat A4), utbildningsbevis och affischer för HLR

•  Du får en gratis webbutbildning i HLR och luftvägsstopp

•  Du är dessutom garanterad en instruktör som är certifierad enligt Svenska HLR-rådet

Webbutbildning i HLR

Tidsåtgång: ca 15 min
Webbutbildningen är lämplig för dig som har gått en instruktörsledd HLR-kurs och vill repetera dina kunskaper. Det är enkelt, pedagogiskt, billigt och lärorikt. Läs mer >

HLR-utbildning med hjärtstartare

Tidsåtgång: 3 tim
Du kommer att lära dig göra HLR steg för steg och öva med en hjärtstartare. Du kommer också att lära dig hur du hjälper en person som har satt i halsen.  
 Läs mer >

Första hjälpen-utbildning och L-ABC

På bara 2 timmar kommer du att lära dig grundläggande första hjälpen och repetera HLR. Du övar med dockor och vissa moment övar vi på varandra
Läs mer >

HLR-instruktör- och huvudinstruktör

Tidsåtgång: 8 tim
HLR-instruktörsutbildningen ger dig kunskap och tips så att du känner dig trygg i att lär ut, organisera och genomföra en grundutbildning enligt svenska HLR-rådets utbildningsprogram.
Läs mer >

HLR grundutbildning

Tidsåtgång: 2 tim och 15 min
Du kommer att lära dig göra HLR steg för steg och hjälpa en person som har satt i halsen. Dessutom får du en demonstration och genomgång av en riktig hjärtstartare. Läs mer >

HLR repetition


Tidsåtgång: 1 tim
Utbildningen är anpassad för dig som repeterar årligen och vill snabbt fräscha upp minnet. Läs mer >

HLR barn

Tidsåtgång: 3 tim
Specialanpassad för nyblivna föräldrar, förskolor och andra som har barn i sin närhet. Du kommer att lära dig göra HLR steg för steg, hjälpa ett barn som har satt i halsen och öva med en hjärtstartare på barndockor.
Läs mer >

D-HLR utbildning (djupgående)

Tidsåtgång: 4 tim
Den här utbildningen vänder sig till dig som har en hjärtstartare i din närhet samt dem som i sitt yrke kan bli larmade till ett hjärtstopp.
Läs mer >

HLR för privatpersoner i grupp

Här kan du boka HLR-kurs  som privatperson för en hel grupp (för ca 12 deltagare). Du kommer att lära dig grundläggande HLR och hur du använder en hjärtstartare. Kursen innehåller teori och praktik med stor vikt på övning där du får prova alla momenten på spädbarn/barn eller vuxendockor. 
Läs mer >