Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24

Boka HLR-kurs i Stockholm, Göteborg och Malmö
Samtliga utbildningar i hjärt- och lungräddning och Första hjälpen uppfyller arbetsmiljöverkets krav och följer Svenska HLR-rådets senaste riktlinjer.

Brandmän och ambulanspersonal utbildar dig hjärt- och lungräddning (HLR) och Första hjälpen!

HLR-webbutbildning

Tidsåtgång: ca 15–20 min
Kostnad: 1 998 kr för 30 dagar med obegränsad antal användare

Webbutbildningen i HLR är perfekt för dig som vill göra en enkel, billig och lärorik grupputveckling / teambuilding med dina kollegor över en fikarast.
Du repeterar dina kunskaper i HLR och får utbildningsbevis direkt till din e-postadress.
Läs mer >

HLR-barn

Tidsåtgång: 2,5 tim
Kostnad: från 6 998 kr

Specialanpassad för förskolor,  skolor och andra som har barn i sin närhet. Du kommer bl a att lära dig göra HLR steg-för-steg och hjälpa ett barn som har satt i halsen.
Läs mer >

Första hjälpen-utbildning och L-ABC

Tidsåtgång: 2–6 tim
Kostnad: från 6 998 krDu får hjälp att specialanpassa Första hjälpen-kursen så att den passar dina behov och de risker som finns på din arbetsplats. 

Vad vill du lära dig mer om brännskador, skallskador, akuta sjukdomar, kläm- och krosskador, rygg- och nackskador, benbrott, kem- och frätskador eller ögonskador?
Läs mer >

HLR-vuxen

Tidsåtgång: 2,5 tim
Kostnad: från 6 998 kr

Du kommer att lära dig göra HLR steg-för-steg och hjälpa någon som har satt i halsen. Dessutom kommer du att lära dig att använda vilken  hjärtstartare som helst på marknaden.
Läs mer >

HLR-instruktörkurs

Tidsåtgång: 6 tim
Kostnad: från 4 598 kr

HLR-instruktörsutbildningen är till för dig som vill certifiera dig och lära ut grundläggande HLR (hjärt- och lungräddning) till andra. T ex inom företaget.
Läs mer >

HLR-huvudinstruktörskurs

Tidsåtgång: 8 tim
Kostnad: från 5 598 kr

HLR-huvudinstruktörsutbildningen är till för dig som vill certifiera dig och utbilda egna HLR-instruktörer. T ex inom företaget.

Dessutom kan du utbilda egna HLR-huvudinstruktör.

Läs mer >

Så här enkelt är det att bokar din HLR-kurs hos oss!

Du berättar om dina önskemål och får hjälp med rätt utbildning

Du blir kontaktad direkt och får berätta om dina önskemål kring HLR-kursen. Fundera på hur många du vill utbilda, om du är flexibel med kursdatum och tider, hur lågt tid du kan avsätta för kursen och om du vill ha en genomgång av Första hjälpen (t ex stoppa blödningar, fallskador, benbrott mm).

Du får en tydlig offert med ett specialerbjudande

Redan inom någon timme har du en tydlig offert med ett specialerbjudande i din inkorg. Du får information om vad som ingår, kursinnehåll och en totalkostnad. Önskar du justera något hjälper vi dig gärna så att du blir nöjd. Vill du boka direkt återkommer vi till dig med förslag på kursdatum och tider.

Du bokar och sparar din dyrbara tid – eftersom du får allt serverat

Du väljer datum och tid som passar er bäst. Du får ett välkomstbrev som innehåller all information ni behöver inför kursen. Den innehåller också förberedelsematerial som filmer och böcker. Deltagarnas frågor svarar vi på direkt – så du slipper. Dessutom får du en bokningsmall som gör att du får full koll på alla inbokade deltagare.

Vill du ha gratis rådgivning?

Fyll i formuläret eller ring 08-99 99 01 så får du svar blixtsnabbt!
Samtliga fält är frivilliga och kom ihåg att alla uppgifter du lämnar till oss som namn, telefon och e-postadress stannar i företaget. Dina uppgifter kommer aldrig att säljas, bytas eller delas med andra företag, organisationer eller privatpersoner.