Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24

D-HLR utbildning
Fördjupningskurs i HLR med hjärtstartare

Gå din bästa HLR-kurs någonsin utan att riskera ett enda öre!

Väljer ni att gå er kurs hos oss utbildas ni av brandmän eller ambulanspersonal med erfarenhet av akutsjukvård. Dessutom är alla instruktörer certifierade enligt Svenska HLR-rådet. Vad händer om ni inte blir nöjda? Ni får pengarna tillbaka, oavsett era skäl. Mer rättvist än så kan det inte bli, eller hur?

D-HLR utbildning (för räddningspersonal)

Är det stor sannolikhet att du kan vara med om att någon får ett hjärtstopp? Då är den här utbildningen rätt för dig. Vi rekommenderar utbildningen för bland annat poliser, räddningspersonal, simhallspersonal, väktare, personalen på träningsanläggningar med mera

På bara 4 timmar kommer du bli expert på HLR och hur du använder en hjärtstartare. Du övar med dockor och vissa moment övar vi på varandra. Med lättförståelig text, tydliga illustrationer och filmer från riktiga hjärtstopp i bildspelet kommer ni att lära er mer och komma ihåg kunskapen mycket längre. Allt enligt Svenska HLR-rådets riktlinjer.

Du bestämmer vad din D-HLR-kurs ska innehålla
Boka din HLR-kurs hos oss så får du hjälp med att specialanpassa utbildningen så att den passar dina behov och de risker som finns i din verksamhet. Här är ett förslag: 
Undersöka medvetande och kontrollera andning på en livlös person, larma, göra HLR, lägga en person i stabilt sidoläge och hjälpa en som har satt i halsen. Du kommer dessutom att öva olika scenario med en riktig hjärtstartare och med tvålivräddarteknik.

Bestäm var du vill ha din D-HLR-utbildning
Du kan boka HLR-utbildningen på din egen arbetsplats. Det enda du behöver tänka på är att boka en lokal där alla ryms och som är ren. Er instruktör tar med utbildningsmaterial och kommer till er. Ni är också välkomna till någon ut av våra tre utbildningslokaler i Stockholm.

Övrigt
Svenska HLR-rådet ställer förkunskapskrav på D-HLR-utbildningen. Du ska ha gått en grundkurs i vuxen HLR med hjärtstartare senast ett halvår innan kurstillfället, läst kursboken D-HLR och gjort en webbutbildning.
 
D-HLR kursen är en fördjupningskurs av "HLR med hjärtstartare" och tar bara 4 timmar.

Kostnad
7 998 kr,  exkl moms
Tid: 4 timmar
Antal deltagare: upp till 12 st

> Se alla priser

Några fördelar för dig att gå din HLR-kurs hos oss