Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24

Mycket uppskattad kurs för AMFs anställda

Vi bokade utbildning i hjärt- och lungräddning för anställda genom AMFs fritidsförening. Efteråt var flera medarbetare lyriska och vi har fått frågor om fler kurser för dem som inte var med. Det tycker vi är det bästa betyget.

Dan Adolphson, Trygghetsekonom AMF, www.amf.se

FÖRSTA HJÄLPEN-KURS
Brännskador, skallskador, akuta sjukdomar, kläm- och krosskador, rygg- och nackskador, benbrott, kem- och frätskador och ögonskador.

Gå din bästa HLR-kurs någonsin utan att riskera ett enda öre!

Väljer ni att gå er kurs hos oss utbildas ni av brandmän eller ambulanspersonal med erfarenhet av akutsjukvård. Dessutom är alla instruktörer certifierade enligt Svenska HLR-rådet. Vad händer om ni inte blir nöjda? Ni får pengarna tillbaka, oavsett era skäl. Mer rättvist än så kan det inte bli, eller hur?

Första hjälpen-utbildning

På bara 2 timmar kommer du att lära dig grundläggande första hjälpen och repetera HLR. Du övar med dockor och vissa moment övar vi på varandra. Med lättförståelig text, tydliga illustrationer och filmer från riktiga hjärtstopp i bildspelet kommer ni att lära er mer och komma ihåg kunskapen mycket längre. Allt enligt Svenska HLR-rådets riktlinjer.

Du bestämmer vad din HLR-kurs ska innehålla
Boka din första hjälpen-kurs hos oss så får du hjälp med att specialanpassa utbildningen så att den passar dina behov och de risker som finns i din verksamhet. Kursen innehåller teori samt praktik och du väljer vad som ska ingå. Utbildningen tar mellan 2 till 6 timmar beroende på dina val. Välj bland dessa ämnen: Brännskador, skallskador, akuta sjukdomar, kläm- och krosskador, rygg- och nackskador, benbrott, kem- och frätskador och ögonskador. Här är ett förslag:

Jobba enligt L- ABC modellen på en olycksplats
- L  (Livsfarligt läge)
- A  (Andning)
- B  (Blödning)
- C  (Chock)

Första hjälpen och HLR
- Olycksrisker som finns på din arbetsplats
- Vad kan du göra som är först på en olycksplats?
- Vad finns det i sjukvårdsväskan och hur använder du materialet?
- Lär dig HLR (hjärt- och lungräddning)
- Lär dig använda en hjärtstartare
- Så hjälper du någon som har satt i halsen


Bestäm var du vill ha din HLR-utbildning
Du kan boka HLR-utbildningen på din egen arbetsplats. Det enda du behöver tänka på är att boka en lokal där alla ryms och som är ren. Er instruktör tar med utbildningsmaterial och kommer till er. Ni är också välkomna till någon ut av våra tre utbildningslokaler i Stockholm.
 
Boka en första hjälpen-kurs och lär dig grundläggande första hjälpen och repetera HLR på bara 2 timmar.

Kostnad
5 998 kr,  exkl moms
Tid: 2 timmar och 15 minuter

> Se alla priser

Några fördelar för dig att gå din HLR-kurs hos oss