Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24

HLR INSTRUKTÖR & HUVUDINSTRUKTÖR
Så här tycker några av våra deltagare

Jag kan varmt rekommendera Hjärtochlungrädddning.se

Gick min huvudinstruktörsutbildning i HLR där och blev väldigt nöjd med utbildningen, samt support före och efter utbildningsdagen. Nu kan vi på Räddningstjänsten i Medelpad utbilda våra egna instruktörer, både för interna samt externa utbildningar.

Thomas Åslin, Räddningstjänsten Medelpad
Jag kan varmt rekommendera utbildning hos Arisha och hjärtochlungräddning.se

Gick min huvudinstruktörsutbildning i HLR vuxen hos Arshia och målet var att utbilda fler instruktörer på min skola, Internationella Engelska skolan i Bromma och starta skol-HLR. Nu är vi inne på andra året och eleverna är superduktiga och tar utbildningen på största allvar! Jag känner ett stort stöd i Arshia som inte bara gav mig en gedigen och proffsig utbildning utan också finns till hands för frågor. Tack för alla användbara tips både gällande pedagogik och utrustning. Tack också för en bra hemsida med mycket användbart material.

Elisabet, skolsköterska, Internationella Engelska skolan.
Jag gick instruktörsutbildningen i HLR hos Hjärtochlungräddning.se och är mycket nöjd!

Även lokalen och materialet att öva på, även toppen bra med alla filmer som man kan använda sig av.

Sven-Erik Söderlind, Vallentuna Församling
"Kan varmt rekommendera att gå utbildningen hos Hjärtochlungräddning.se!
Enkel, snabb och superbra kontakt. Bra upplägg med massvis med tips. Det som jag tycker gjorde det lilla extra var engagemanget, man får verkligen känslan av att han brinner för det här och vill ditt bästa som instruktör."


Felix Granath 
Så stort tack Arshia för ditt engagemang och lärorik utbildning!

Efter utbildningen fick jag med mig massa ny kunskap i form av pedagogik, praktiska övningar, upplägg och övrig material för att utföra en livsviktig utbildning på bästa möjliga sätt. Arshia är mycket generös med utdelning av material och redskap för att hålla en utbildning med hög standard nivå. Utbildningen har bidragit till en motiverad och nybliven Huvudinstruktör inom Barn och Vuxen HLR. Hjärtochlungräddningen.se är starkt rekommenderade och kontakt med Arshia kommer vidhållas, han ställer alltid upp.

Donya Shwan – skötare Rättpsykatrin i Växjö Region Kronoberg
Professionellt, välkomnande, pedagogiskt och lärorikt är ord jag skulle vilja beskriva instruktörs utbildningen i HLR jag gick hos hjärtochlungräddning.se

All kontakt har varit enkel och snabb, om man t.ex haft frågor eller funderingar innan/efteråt, vilket uppskattas. Instruktören jag hade var fantastisk och utbildade på ett sätt där alla förstod och blev inkluderade. Upplägget var tydligt och allt material man fick med sig vid kursens slut är mycket användbart och gör det enkelt att snabbt komma igång att själv utbilda. Tack för en fin utbildning, som faktiskt kan rädda liv!

Maria Larsson, Grundlärare mot fritidshem – Ekebyskolan 
Djursholm
Jag kan varmt rekommendera att gå instruktörskurs hos Hjärtochlungräddning.se

Jag har känt av ett stort engagemang såväl före som under och efter kursen. Jag är speciellt nöjd med upplägget att kunna gå instruktörskurs för både vuxna och barn vid samma tillfälle. Som sjuksköterska med många år i yrket och återkommande kurser och repetitioner av HLR kände jag att jag skulle klara av att komprimera instruktörsutbildningen till en dag med både vuxen och barn. Hjärtochlungräddning.se var en av få som erbjöd detta. Med detta komprimerade koncept blev även priset fördelaktigt för mig som kund, med nystartad egen firma. Tack för en mycket givande kurs.

Maria Johansson – CALLME VÅRD & HÄLSA AB
Jag letade efter en instruktörsutbildning i HLR då jag ska utbilda personalen på min arbetsplats i grundläggande hjärt- och lungräddning.

Bland alla hemsidor ute på nätet var det denna som stack ut lite extra. Hos Hjärtochlungräddning.se fick jag snabb kontakt, superbra service och utbildningen anpassad efter våra behov. Dessutom till ett bra pris. Efter utbildningen fick vi tillgång till en mängd material för att underlätta planering och genomförande av våra egna kurser vilket är ovärderlig hjälp då man som jag alltid har lite tidsbrist.

Tack Arshia för ditt sätt att lära ut, ditt enorma engagemang, ditt tålamod med kunder som kommer med speciella önskemål och att du gör ett tungt och allvarsamt ämne roligt och lättsamt!
Det är stor skillnad att utbildas av någon som arbetar operativt och som varit med om flertal situationer med hjärtstopp i verkliga livet.

Emma Lindroth, skolsköterska – 
Österåkers gymnasium
Jag kan varmt rekommendera utbildning via Hjärtochlungräddning.se
Jag har gått HLR-instruktörskursen för barn och vuxna. Efter den dagen har den sista pusselbiten hamnat rätt som fick mig att starta eget.

Tack Arshia för att du delar med dig av dina erfarenheter, redskap och material.
Hjärtochlungräddning.se hemsida kan jag varmt rekommendera med livsviktig information. Ser fram emot ett fortsatt samarbete för ett säkrare samhälle.

Joanna Smith, ambulanssjuksköterska Västerås