Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24

HLR-KURS MED HJÄRTSTARTARE
(hjärt- och lungräddning med hjärtstartare)

Gå din bästa HLR-kurs någonsin utan att riskera ett enda öre!

Väljer ni att gå er kurs hos oss utbildas ni av brandmän eller ambulanspersonal med erfarenhet av akutsjukvård. Dessutom är alla instruktörer certifierade enligt Svenska HLR-rådet. Vad händer om ni inte blir nöjda? Ni får pengarna tillbaka, oavsett era skäl. Mer rättvist än så kan det inte bli, eller hur?

HLR-kurs med hjärtstartare

På bara 3 timmar kommer du att lära dig grundläggande HLR och hur du använder en hjärtstartare. Du övar med dockor och vissa moment övar vi på varandra. Med lättförståelig text, tydliga illustrationer och filmer från riktiga hjärtstopp i bildspelet kommer du att lära dig mer och komma ihåg kunskapen mycket längre. Allt enligt Svenska HLR-rådets riktlinjer.

Du kommer att lära dig:

  • vad HLR är och var för det så viktigt.
  • vad du ska tänka på när du larmar 112 för att få rätt hjälp så fort som möjligt.
  • hur du kontrollerar medvetande.
  • hur du skapar en öppen luftväg och kontrollerar andningen.
  • hur du lägger en kompis i stabilt sidoläge.
  • hur du gör HLR med hög kvalitet.
  • hur du använder vilken hjärtstartare som helt på marknaden.
  • hur du gör om en kompis sätter i halsen och slutar andas.


HLR är väldigt enkelt att lära sig och jag garanterar er att ni efter utbildningen kommer känna er trygga att våga hjälpa till vid en olycka – oavsett om det sker på arbetsplatsen eller hemma med familjen.

Hur vill du ha din HLR-utbildning?

Du kanske har önskemål om att lägga till Första hjälpen vid blödning? Är ni fler än 12 deltagare? Du vill ha HLR-utbildningen i samband med ett möte eller konferens? Du har en budget att hålla? Inga problem här! Boka din HLR-kurs med hjärtstartare hos oss så får du tips och hjälp med att specialanpassa utbildningen så att den passar dina behov och de risker som finns i din verksamhet.

Du kan boka HLR-kursen på din egen arbetsplats. Det enda du behöver tänka på är att boka en lokal där alla ryms och som är ren. Resten ordnar vi. Ni är också välkomna till oss i Danderyd.

HLR-utbildning med hjärtstartare tar bara 3 timmar – efter kursen känner du dig trygg att göra HLR och använda vilken hjärtstartare som helst på marknaden.

Kostnad
Från 6 998 kr,  exkl moms
Tid: 3 timmar
Antal deltagare: upp till 12 st

> Se alla priser

Varför ska du gå din HLR-kurs hos oss?