Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24

HLR-REPETITIONSKURS
(Hjärt- och lungräddning repetitionskurs)

Gå din bästa HLR-kurs någonsin utan att riskera ett enda öre!

Väljer ni att gå er kurs hos oss utbildas ni av brandmän eller ambulanspersonal med erfarenhet av akutsjukvård. Dessutom är alla instruktörer certifierade enligt Svenska HLR-rådet. Vad händer om ni inte blir nöjda? Ni får pengarna tillbaka, oavsett era skäl. Mer rättvist än så kan det inte bli, eller hur?

HLR-repetitionskurs

Repetitionsutbildning i HLR är bara 1 timme och rekommenderas endast till er som har gått en grund- eller repetitionsutbildning för mindre än 1 år sedan. Har det gått längre tid än 1 år rekommenderar vi er en grundutbildning istället. Utbildningen innehåller teori och praktik med stor vikt på övning.
 

Du kommer att repetera:

  • vad HLR är och var för det så viktigt.
  • vad du ska tänka på när du larmar 112 för att få rätt hjälp så fort som möjligt.
  • hur du kontrollerar medvetande.
  • hur du skapar en öppen luftväg och kontrollerar andningen.
  • hur du lägger en kompis i stabilt sidoläge.
  • hur du gör HLR med hög kvalitet.
  • hur en hjärtstartare fungerar.
  • hur du gör om en kompis sätter i halsen och slutar andas.


HLR är väldigt enkelt att lära sig och jag garanterar er att ni efter utbildningen kommer känna er trygga att våga hjälpa till vid en olycka – oavsett om det sker på arbetsplatsen eller hemma med familjen.

Hur vill du ha din HLR-utbildning?

Du kanske har önskemål om att lägga till Första hjälpen vid blödning? Är ni fler än 12 deltagare? Du vill ha HLR-utbildningen i samband med ett möte eller konferens? Du har en budget att hålla? Inga problem här! Boka din HLR-kurs hos oss så får du tips och hjälp med att specialanpassa utbildningen så att den passar dina behov och de risker som finns i din verksamhet.

Du kan boka HLR-kursen på din egen arbetsplats. Det enda du behöver tänka på är att boka en lokal där alla ryms och som är ren. Resten ordnar vi. Ni är också välkomna till oss i Danderyd.

Boka en HLR-repetitionskurs – på bara 1 timme har du färska kunskaper som gör att du känner dig trygg att göra hjärt- och lungräddning på en olycksplats.

Kostnad
Från 5 498 kr,  exkl moms
Tid: 1 timme
Antal deltagare: upp till 12 st

> Se alla priser

Tips! Eftersom personalkostnaden (lönen) ofta är den största kostnaden av utbildningen kan du boka lunchutbildning i HLR på bara 1 timme. Ni bjuder er personal på en fräsch lunch och en livsviktig kunskap samtidigt. Det är enkelt, trevligt och kostnadseffektivt. Smart, eller hur?

Varför ska du gå din HLR-kurs hos oss?