Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24

WEBBUTBILDNING I HLR 
(Hjärt- och lungräddning)

Webbutbildning i HLR

Nu kan du repetera dina första hjälpen-kunskaper oftare, enklare och på ett pedagogiskt sätt – dessutom till en väldigt låg kostnad.

Utbildningen kan du genomföra i soffan, på stranden eller när du sitter på bussen. På bara 15 minuter har du garanterat färska kunskaper som räddar liv vid en olycka.

Hur fungerar det?
Du tittar på ett kort filmklipp, läser några lättlästa rader och svarar på en enkel fråga. När du svarat rätt går du automatiskt vidare till nästa avsnitt. Du kan med fördel öva flera av de praktiska momenten som t ex medvetandekontroll, andningskontroll och stabilt sidoläge på en vän.

Du repeterar och lär dig – hur du gör medvetandekontroll, andningskontroll, lägger någon i stabilt sidoläge, HLR steg för steg, hur du använder en hjärtstartare och hur du hjälper någon som har satt i halsen.

Hur bokar du?
Det är superenkelt – inget krav på betalkort, ingen bindningstid och du behöver inte ens skapa ett konto! Boka genom att fylla ett formulär och välj att betala via Swish, banköverföring, e-faktura eller faktura (brev + 39 kr). Inom kort får du en länk och ett lösenord direkt till din e-post.

Vad kostar det?
Du betalar bara 998 kr ex moms för spädbarn-, barn- och vuxenutbildningen. Kom ihåg att du får sprida utbildningen fritt till din familj, vänner, arbetskamrater, barnens skola/förskola, barnvakten så att även de repeterar sina kunskaper. Lösenordet är giltigt i hela 30 dagar.

Din garanti
Jag är beredd att bevisa allt jag påstått . Boka webbkursen i HLR nu och prova den i 30 dagar. Om den enligt dig inte lever upp till mina löften så vill jag inte ha dina pengar. Du får tillbaka vartenda öre – och det är oavsett dina skäl! Inga problem och inget krångel, precis som det ska vara.

Välj utbildning nedan och ange ditt lösenord, klart!

Webbutbildningen i HLR (hjärt- och lungräddning) ger dig färska kunskaper på bara 15 minuter! Du får tillgång till spädbarn-, barn-, och vuxenutbildningen under hela 30 dagar.

Kostnad
998 kr,  exkl moms
Giltigt: 30 dagar
Tid: 15 min

> Se alla priser

Tips! Har du en HLR-docka kan du använda den i utbildningen. Koppla upp datorn mot projektorn/tv:n så kan du öva kompressioner och inblåsningar tillsammans med vänner/kollegor över en fikarast. Saknar du en HLR-docka kan du beställa hos oss.