Vad är rimligt att betala för en utbildning?

Pris HLR-kurs | Vad kostar HLR-utbildning på din arbetsplats?

Och hur kan det vara så stora skillnader i pris på en HLR-utbildning?

Priser HLR-kurs i Stockholm Boka din HLR-kurs hos oss eftersom du utbildas av sjukvårdspersonal med erfarenhet av akutsjukvård. Om du mot förmodan inte skulle bli nöjd får du pengarna tillbaka!

Pris HLR-utbildning – från 0 :-​

Pris på HLR-utbildning är exklusive moms och gäller i Stockholmsområdet. Resekostnad kan tillkomma beroende på var utbildningen ska genomföras.

Hos oss kan du enkelt boka HLR-utbildning för stora grupper med upp till 80 deltagare – kontakta oss så får du veta mer.

* Utöka kurstiden om ni är fler deltagare som vill gå utbildningen samtidigt. Och du sparar pengar eftersom du behöver bokar en kurs istället för två. Smart eller hur?

Hur kan det skilja 1 000-lappar i pris på en HLR-kurs?

Många företag anlitar underentreprenörer. I byggbranschen är detta vedertaget. Men det visste du redan…

Men visste du att många utbildningsföretag inom brand, Första hjälpen och HLR gör likadant?

De sätter oftast ett lågt pris på sin HLR-kurs och när kunden bokar – ja, då anlitar de små underentreprenörer som håller HLR-utbildningen.

Visste du om det här?

Vid upphandlingar är det i princip ett lågt pris på HLR-utbildning som gäller. Allt annat går bort.

Då är det många företag, kommuner och statliga myndigheter som skriver på bra avtal med seriösa företag (tror de). Istället anlitas underkonsulter och det kommer inga HLR-instruktörer som är läkare, underläkare, brandmän eller sjuksköterskor till dem…

Här ser du ett exempel på hur ett avtal ser ut som går till små underkonsulter.

Här får du ett exempel på hur det går till. Du får också 6 frågor du ska ställa till utbildningsföretaget för att se om du vill anlita dem!

Vill du få en gratis offert med ett specialerbjudande?

Blir du irriterad när du kontaktar ett företag och plötsligt får massa reklam, nyhetsbrev och SMS? Jag avskyr det – därför gör jag aldrig så mot dig.

Ring, mejla eller kom och knacka på vår dörr

Hur kan vi hjälpa dig?​

Mån-tors 09:00–16:00, fre 09:00–15:00

Få gratis rådgivning om utbildning och hjärtstartare!

Fyll i formuläret, ring 08-99 99 01 eller skicka ett mejl till info@hjartochlungraddning.se så får du svar inom 1 timme.

PS. Blir du irriterad när du kontaktar ett företag och plötsligt får massa reklam, nyhetsbrev och SMS? Jag avskyr det – därför gör jag aldrig så mot dig