Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24

NÖJDA KUNDER
Referenser från företag i hela Sverige

Det finns väldigt goda skäl till varför massor av företag har granskat oss noggrant och jämfört oss med våra konkurrenter och sedan beslutat att samarbeta med oss. Vill du veta vilka de är? Bläddra ned och läs mer.

”Kan verkligen varmt rekommendera  att anlita Hjärtochlungräddning.se som instruktörer i denna värdefulla utbildning som kan göra stor skillnad.”


Högsta betyg på ALLT!

  • Servicenivå
  • Personligt
  • Kursupplägg
  • Proffsigt/tryggt/säkert
  • Tillsammans var Arshia och Alexander ett fantastiskt bra instruktörs team

Helena Lindqvist
Swedbank

”Stort tack till Arshia och Hjärtochlungräddning.se för en riktigt bra och nödvändig utbildning!”

 
Kontakten har varit väldigt smidig före, under och efter utbildningen. Arshia är väldigt tydlig och pedagogisk i sitt sätt att lära ut och har en nära och förtroendegivande kontakt med kursdeltagarna vilket gör att man kommer ihåg innehållet mycket bättre.

Utbildningen innehöll mycket praktiska inslag och repetition vilket förbättrar och förstärker lärandet. Utvärderingen visade på höga nöjdhetssiffror och vi fick kommentarer som "Över förväntan". "Så bra utbildning, praktisk och enkel att ta till sig".

Vi fick material och certifikat efter kursen, mycket uppskattat! 
 

Mimmi Weckner, HR Generalist
Bliwa Livförsäkring

”Vi kände att vi behövde lite nytändning då vi genomför årliga HLR-utbildningar sedan många år tillbaka. Därför letade jag efter en ny aktör som kunde inspirera vår personal i detta viktiga ämne som inte får bli slänterian.”

Efter att ha sett instruktören Arshias engagerande sätt att leda utbildningarna och mina kursdeltagare som blev helt absorberande, kan jag bara rekommendera hjärtochlungräddning.se

Det blir någon speciell nerv i engagemanget när instruktörerna själva jobbar operativt inom Räddningstjänsten och brinner för vad de gör. Därutöver fungerade allt praktiskt runt i kring så som offert och bokning mycket smidigt och bra.
 

Lennart Johansson, Säljledare
Konserthuset Stockholm / Kungliga Filharmonikerna

”Stort tack till Arshia på Hjärtochlungräddning.se för det mycket proffsiga och trevliga bemötande som jag 
fick när jag skulle köpa en Hjärtstartare till vår förening.


Då jag själv saknar erfarenhet i området kändes det
tryggt att prata med Arshia och få råd och hjälp i inköpet. Jag gillar verkligen engagemanget och kunskapen hos företaget.

När vi till våren ska anordna kurs i HLR kommer Hjärtochlungräddning.se att vara det självklara valet för oss! 

Charlotta Blommé
Ordförande i Vällingby Ridsällskap

”Genomgående har Hjärtochlungräddning.se och kursledare Arshia levererat precis det vi efterfrågat!”

Med ett mycket tillmötesgående och flexibelt bemötande i alla kontakter rekommenderar vi gärna Hjärtochlungräddning.se!

Utvärderingarna från kursdeltagarna är enstämmiga; man är supernöjd med utbildningen! Exempelvis: ”Tydliga råd och situationsanpassade tillvägagångssätt”. ”Bra blandning av teori och praktik”. ”Fantastik utbildare – lugn och pedagogisk med glimten i ögat”. Jättepedagogisk och duktig, fångar allas intresse”.

Förhoppningsvis behöver vi aldrig använda kompetensen vi nu fått tack vara Hjärtochlungräddning.se, men skulle så ändå vara fallet är vi nu trygga i vetskapen om att vi vet hur man bör agera!

 Matilda Blomberg Åhs, HR Partner, Clas Ohlson AB

En livsviktig utbildning! Att kunna hjälpa till och våga rädda liv är en självklarhet.

Tillsammans med kursledare Arshia och medarbetare från Hjärtochlungräddning.se fick vi en fantastik eftermiddag där vi praktiskt fick träna de kunskaper som behövs vid tillfällen då olyckan är framme.

Den teoretiska delen är mycket lätt att ta till sig och tillsammans med den praktiska träningen är utbildningen komplett.

Samtliga från Hjärtochlungräddning.se har ett otroligt engagemang, utstrålar trygghet och brinner verkligen för HLR.

Hjärtochlungräddning.se har mina varmaste rekommendationer!


 Anna Lindgren,  CCO Assistent, Telenor Sverige AB

Mycket uppskattad kurs för AMFs anställda

Vi bokade utbildning i hjärt- och lungräddning för anställda genom AMFs fritidsförening.

Efteråt var flera medarbetare lyriska och vi har fått frågor om fler kurser för dem som inte var med. Det tycker vi är det bästa betyget.

Dan Adolphson, Trygghetsekonom AMF, www.amf.se

Vi på BTB kan starkt rekommendera hjärtochlungräddning.se!

HLR kurserna var otroligt lärorika, indelade i teoretiska och praktiska övningar med inslag av riktiga fall! Ett extra plus tycker vi är att utbildningarna hölls av brandmän med egen erfarenhet av livräddning. Samtliga kursdeltagare gav högsta betyg och vi är supernöjda med resultatet – även om vi hoppas att aldrig behöva använda våra nya kunskaper!

Helene Persson, Administratör, Byggnadstekniska byrån, www.btb.se

Vi på Europeiska Motor är väldigt nöjda och rekommenderar hjärtligt Hjärtochlungräddning.se. Stort tack!

Vi fick en offert snabbt när vi ställde frågan över hemsidan. Jag tycker att de  agerade proffsigt och inköpet av hjärtstartaren upplevde jag som positivt från personalen, även kunder som besöker oss tycker att det är positivt att vi har en.

Jag har känt mig trygg genom hela köpprocessen och kontakten med Hjärtochlungräddning.se 

Lotta Forsvik, Styrelseadministratör/Utbildning, Europeiska Motor/Toyota

Jag rekommenderar dem till alla som vill ha det lilla extra!

Med glöd och ett brinnande engagemang tillsammans med en personlig touch levererar hjärtochlungräddning.se i världsklass.

Vi har beställt både hjärtstartare och utbildningar. All vår personal var supernöjda även om vi hoppas att vi aldrig behöver använda kunskapen. Om olyckan ändå är framme känner vi oss trygga med den kunskap och utrustning som levererats. 

Fanny Klüft Nerell, Produktchef Puls & Träning, www.pulsochtraning.se

”Vi alla på Olsbergs Electronics kan mycket varmt rekommendera HjärtochLungräddning.se”

 

Från att ha mailat, till att Arshia ringde så tog det bara några minuter. Mycket smidig kontakt och mycket bra information gjorde att det inte var nån som helst tvekan att beställa hjärtstartaren från Hjärtochlungräddning.se.

Mycket nöjd från början till slut. Förhoppningsvis behöver vi inte använda den, men vi alla känner oss väldigt trygga med denna hjärtstartare.
 
Jeanette Chalk

Olsbergs Electronics AB    

”Ni får fem av fem ❤ 
Vi vill ge er all beröm ni faktiskt förtjänar.
Tycker allt var jättebra.


Med 65 deltagare på en gång kan det vara svårt men inte här!
Inlyssnande, proffsigt, välplanerat, effektivt med det tålamod som deltagarna behövde och ändå lyckades de hålla tiden.

Har bara hört positiv feedback av övrig personal att det var bra och att man känner sig mycket mer trygg nu.

Min kontakt med er om allt det praktiska runt själva kurstillfället flöt mycket smidigt.

Marie Straume, administratör/medicinsk samordnare
Pysslingen Jorielskolan 

”Kontakten via telefon och mejl med Arshia från hjärtochlungräddning.se har varit suveränt och vi har fått en bra offert med det priser vi sökte.”


Servicen från Arshia har varit  på ett professionellt sätt från början till slutet och man har känt sig varmt välkommen hela vägen till slutet.
 
När det gäller utbildningarna så har den varit väl strukturerade och instruktörerna har utfört utbildningen på ett proffsigt och pedagogiskt sätt. Där man har förstått utbildningens viktiga innebörd. Alla deltagare har varit super nöjda och tyckt att det har fått lära sig hur det skall gå tillväga om en livräddningssituation skulle uppstå.  
 
Vi kan varmt rekommendera detta företag för hjärt-och lungräddningsutbildning.
 
Robin Jeppsson, Office manager
Talangjägarna AB

”Umärkt företag! Snabb återkoppling gällande offert och ett smidigt upplägg både innan, under och efter utbildningen. Vi fick tillgång till material innan som var väldigt uppskattat och fina gåvor samt certifikat efter genomförande.”

Vi är ett vårdföretag med medarbetare som har lång erfarenhet av hjärt och lungräddning men den här utbildningen var något utöver det vanliga. Reaktionen efter var " WOW vilken bra utbildning, den vill jag gå igen!".

Våra instruktörer Joakim och Omar var väldigt professionella och tydliga. De gav en bra variation och balans mellan teori och praktik. Det mest positiva var att utbildningen gavs av riktiga brandmän med egen erfarenhet av hjärt- och lungräddning med hjärtstartare och att teorin var grundad på riktiga patientfall som vi fick ta del av.

Kan varmt rekommendera Hjärtochlungräddning.se
 
Victoria Grönblad, Enhetschef
Capio, ASiH (Avancerad Sjukvård i Hemmet) Norrort

Tack till Hjärtochlungräddning.se för att ni på ett tryggt och professionellt sätt stöttat oss genom hela köpprocessen av hjärtstartare och utbildning i HLR! Vi på Renault Nordic kan varmt rekommendera Hjärtochlungräddning.se

Med ett stort engagemang fick vi från första kontakt ett professionellt bemötande. Utbildningen i HLR genomförde av en kunnig instruktör som gav ett förtroendeingivande och tryggt intryck. Vi är helt enkelt väldigt nöjda!

Sofia Strömberg, HR Administratör/Facility Manager
Renault Nordic AB

Vi på Sefina Pantbank kan varmt rekommendera hjärtochlunfräddning.se. De levererade bra service från start och bjöd på den bästa HLR kursen vi någonsin haft!


Vi var alla otroligt imponerade av brandmannen Omar som höll i utbildningen på ett professionellt, spännande och pedagogiskt sätt.

Vi är även mycket imponerade av den fenomenala kundservice vi fått och smidig bokning. Extra plus för de material kring HLR som ingick samt snygga diplom efter kursen!
 

Anna Fahleman, HR Business Partner
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Snabbt och enkelt samarbete vid bokning av HLR utbildningen.
Det bästa med utbildningen var att den hölls av en brandman med egen erfarenhet av livräddning.


Vi kände att han brann för sitt yrke och att lära ut det viktigaste, att rädda människoliv. Utbildningen innehöll allt vad vi behövde kunna, både teorektiskt och praktiskt.

Han var pedagogisk och saklig men ändå med en personlighet.  Jag personligen har gjord HLR utbildning varje år sedan  2011 och det här var den bästa hittills.

Vi är mycket nöjda och vill varmt rekommendera Hjärtochlungräddning.se !!
 

Ximena Ljungqvist, Acer Sweden AB

Vi på Försäkringskassan i Borås vill varmt rekommendera denna kurs! På ett inspirerande, professionellt och pedagogiskt sätt blev vi teoretiskt och praktiskt undervisade i HLR och i användande av hjärtstartare.

Vi fick handfasta instruktioner och praktiska tips att ha med oss för att känna oss trygga i hur vi ska agera om ett hjärtstopp skulle ske i vår närvaro.

Vi har med oss ”30 – 2 – mitt på” och nyttan av att hellre göra någonting, än att inte göra någonting alls för att man är rädd att göra fel. Tack Arshia och hjärtochlungraddning.se för en livsviktig eftermiddag!

Charlotte Jidblad, Försäkringskassan

Sweco kan varmt rekommendera hjärtochlungräddning.se

Trots en kort framförhållning, ett utmanande upplägg och en krävande kund levererade de  med toppbetyg.

Hjärtochlungräddning.se visade prov på både flexibilitet och ett stort engagemang när Swecos säkerhetsmedvetna medarbetare utbildades i HLR. 

Alexander Eriksson, Gruppchef, Sweco, www.Sweco.se

”Jag kan varmt rekommendera Hjärtochlungräddning.se!”

En fantastisk utbildning som alla borde få ta del av. Lugna, trygga och förtroendeingivande instruktörer som är pedagogiska och mycket kunniga. Vi är otroligt nöjda!
 
Ina Lundahl/Seniorkonsult på Michaël Berglund AB

Toppen, tack för en fantastisk utbildning! Utbildningen som jag och mina kollegor gick utfärdad av Arshia och Hjärtochlungräddning.se var helt fantastisk. Otroligt lärorikt.

Oavsett om man är erfaren eller nybörjare så fick man all den kunskap man behöver för att kunna rädda en annan människas liv.

Både med hjärtastartare och HLR. Gillade att utbildningen var en blandning av teoretisk lärande och fysiska övningar. Rekommenderar den till alla.

Isabelle Njammi, Ekonomiassistent, Cybernetics Business Solutions AB, www.cybernetics.se

All kontakt från början till slut har skötts exemplariskt! 

Tack för en mycket bra utbildning. Utvärderingarna talar sitt tydliga språk, all personal var mycket nöjd med utbildningen som genomfördes på ett professionellt och pedagogiskt sätt.

Har bara fått positiv feedback av alla deltagare, både bland lärare och chefer. Jag kan bara instämma i de positiva omdömena och jag är helt klart nöjd med att ha valt ut er och ert företag som utbildare för personalen på skolan. Kommer absolut att rekommendera er!  

Anna Schmidt, Skolsköterska, CyberGymnasiet Stockholm, www.cybergymnasiet.se

Vi är otroligt nöjda med servicen och beställningen av Philips hjärtstartare. 

Vi har fått ett varmt välkomnade och svar på alla frågor och funderingar. HLR kursen gav oss förutom mycket ingående teoretiska och praktiska kunskaper också det behövda modet för att agera i en krissituation.

Efter kontakt med ett flertal företag inom HLR och hjärtstartare, rekommenderar vi starkt hjärtochlungräddning.se  

Douglas Chang, Kostia Group AB

"Tack för en jättebra utbildning. Vad jag har hört har alla varit jätte nöjda med utbildningen och att du har varit jätte pedagogisk, tydlig, lugn och sansad.

Måste vara roligt för dig att läsa sådan positiva utvärderingar."


Rättsmedicinalverket - Le Tran
www.rmv.se

"STORT TACK för igår! Så bra, så värdefullt och så otroligt väl genomfört på alla sätt! Alla tyckte att du var lugn, pedagogisk och väldigt intressant att lyssna på.

Jag har fått motta  tack från mycket nöjda deltagare. Detta överträffade  förväntningarna  och vi är glada att vi valda att samarbeta med dig."


Caperio AB - Christina Hamrin
http://www.caperio.se

"Tack för att ni ville hålla utbildningen hos oss, flera av deltagarna har idag återkopplat mig om att det är den bästa HLR kursen som de någonsin gått.

Mycket roligt att höra tycker jag. Jag hoppas att ni vill komma tillbaka om något år igen och utbilda oss igen, man kan inte göra det för ofta.


Vittraskolorna - Lisa Örbring"
http://www.vittra.se/

Hjärtochlungräddning.se - Professionella och tillmötesgående!

En otroligt uppskattad och lärorik utbildning. Alla de som deltog känner sig nu trygga i att våga agera om olyckan skulle vara framme. Stort plus till kursledaren som var väldigt engagerad, kompetent och pedagogisk.  

Angelica Nyman , Customer Service Team Leader, Lenson  www.lenson.com

Vi rekommenderar hjärtochlungräddning.se för alla som vill gå en professionell HLR kurs.

Kursen var väldigt lärorik och presenterades med ett stort engagemang. Upplägget var pedagogisk med både teoretiska och praktiska inslag. Alla våra 30 medarbetare uppskattade kursen.

Hossein Kia Ekonomi- och personalchef Flexident AB

Jag kan varmt rekommendera alla att gå just denna kurs!

HLR kursen var otroligt lärorik och väl genomförd. Detta är kunskap som alla borde ha. Upplägget var bra, och innehållet framfördes på ett tydligt sätt.

Kursledaren var engagerad, inspirerande och gav ett tryggt och trovärdigt intryck då han pratade utifrån egen erfarenhet som brandman.

Linn Edenroth Oké har arbetat som kursledare för förlossningsförberedande kursen AnnasProfylax sedan 2002 samt som yogalärare sedan 2011. www.linneo.se

Rekommenderas varmt!
Vi har för fjärde året i rad haft vår årliga utbildning med hjärtochlungräddning.se och vi är väldigt nöjda.


 Det har aldrig varit några problem med hjärtochlungräddning.se trots våra specifika krav och sena ändringar. Trevligt bemötande, snabb återkoppling, otroligt bra och lärorik utbildning och bra utbildare.

Helena Hagman, Housekeeping Manager, Mornington Hotel Stockholm www.mornington.se

Vi kan varmt rekommendera Hjärtochlungräddning.se på alla sätt.

Vi har bokat 15 utbildningar för personliga assistenter och deras arbetsledare. Kursen i HLR har varit mycket uppskattad och vi är väldigt nöjda! Även samarbetet med instruktörerna och kontakten i samband med bokning av kurstillfällen har fungerat utmärkt.

Instruktörerna inspirerar och har verkligen en förmåga att få alla att känna sig engagerade och motiverade. Många deltagare har också uttryckt att de uppskattar att instruktören själv arbetar som brandman till vardags och därmed har mycket erfarenhet kring vad som kan hända vid en olycka. 

Anna Högberg, kurskoordinator www.STIL.se

Vi kan varmt rekommendera Hjärtochlungräddning.se

Tack för en jättebra kurs i barn HLR! Stort engagemang från kursledaren och mycket praktik under utbildningen var ett väldigt lyckat koncept.

Alla våra barnvakter har gått denna kurs och vi är väldigt nöjda med utbildningen.  

Barnpassning Nära Dig, Johan Sandberg, http://www.barnpassningnaradig.se/

Efter noggrann research fastnade jag för Hjärtochlungräddning.se
Där fick jag en mycket god kontakt i Arshia Genborg, som inte bara kändes kunnig utan också lyhörd, engagerad och genuint intresserad av att hjälpa mig.

Jag fick en mycket bra information om produkternas för- och nackdelar. Köpet genomfördes, och allt har fungerat föredömligt, från offert till leverans. Jag är mycket glad över denna kontakt. Vi i klubben är supernöjda och kommer garanterat att nyttja Hjärtochlungräddning.se i framtiden
.
Gudrun Andersson, Lions Club Åsa 

Vi köpte utbildning i Hjärt- och lungräddning med hjärtstartare. Samtliga medarbetar vara mycket nöjda med utbildningen och den höga kvaliteten på instruktörerna.

Det var enkelt och smidigt att boka och genomför utbildningarna med stöd från Hjärtochlungräddning.se.
Vi köpte även in nya Hjärtstartare med ett smidigt och prisvärt serviceavtal.

 
Roger Thörnstrand, Fortifikationsverket