Jobba hos oss på Hjärtochlungräddning.se

Är du sjukvårdspersonal, vill ha ett stressfritt jobb och tjäna 1 000 kr per timme exklusive moms?

Säg jag och börja utbilda andra i hjärt- och lungräddning!

Som HLR-instruktör utbildar du företag i HLR och första hjälpen. Har du tidigare erfarenhet av att utbilda är det meriterande. Saknar du instruktörsutbildning? Inga problem, vi utbildar dig!

 

Din kunskap och erfarenhet som sjukvårdspersonal

Du jobbar (eller har jobbat) som t ex sjuksköterska, brandman, polis eller ambulanspersonal. Du vill ha ett roligt extrajobb, träffa nya vänner och möta intressanta människor från olika företag du utbildar. Att arbeta som instruktör kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska språket.

 

Din värdegrund

Du är en 100 % ärlig och lojal person. Du blir glad och får en kick av att hjälpa andra människor – och det spelar ingen roll för dig vad de har för bakgrund. Om de är homosexuella, ljusa, mörka, har en annan religion eller är invandrare.

Är vi överens så här långt? Bra, då fortsätter vi…

Det är inte pengar som är din stora drivkraft i livet. Du vill ha roligt och göra det du brinner för, det är då du är som lyckligast.

Du avskyr att blir lurad av andra människor, därför lurar du aldrig heller någon annan, utan är alltid genuint ärlig.

Och ett lyckat samarbete (oavsett om det är föräldrar, vänner eller arbetskamrater) för dig betyder att du får och ger. Att ni båda är ärliga mot varandra och ställer upp när det krisar – så att ni båda blir vinnare!

Du gillar också att få positiv feedback, presenter, bonus och stimulans på jobbet.

 

Dina arbetsuppgifter

Du ska i genomsnitt utbilda minst 4 företag i månaden. Du behöver inte ens ha egen utrustning eller tillgång till bil – du får allt av oss. Du slipper byta lungor, rengöra dockor, återställa hjärtstartarna och övrig utrustning. Allt är i ordning när du hämtar utbildningsmaterialet på kontoret.

Utbildningarna sker till 90 % dagtid men ibland även kvällstid. Sällan helger, men det händer ibland.

 

Din ersättning

Du får 1 000 kr per timme ex moms för att hålla utbildningar i HLR. Minimum är alltid 2,5 timmar d v s 2 500 kr även om du håller en repetitionskurs på 1 timme. Dessutom får du ersättning för resor till andra städer och provision vid merförsäljning.

 

Övrigt

Just nu söker vi 2 HLR-instruktörer i Stockholm. Vi söker även en samarbetspartner i Malmö, eftersom vi har många förfrågningar från kunder i Skåneregionen.

Kort om oss

Arshia Genborg heter jag och det är mig du snabbt kommer få svar ifrån när du fyller i ansökningsformuläret. Jag driver Hjärtochlungräddning.se sedan 2012.

Utan duktiga brandmän och ambulanspersonal hade jag aldrig lyckats. Det är faktiskt sant – mina instruktörer och samarbetspartner är bäst och utan de skulle det mesta inte funka!

Delar du samma värderinga som mig? Om ja, (jag hoppas det förstås) då ska du söka nu!

Utbildningarna blev väldigt snabbt populära eftersom jag har valt att gå en annan väg än våra konkurrenter. Och det göra att våra kunder rekommenderade oss för andra. Därför har många stora företag valt oss som sin samarbetspartner, som bl a: Swedbank, Clas Ohlson, NCC, Rejlers, Acer, Renault, Sophiahemmet, Försäkringskassan, Telenor, ÅF, AMF, Trafikverket, BB Stockholm, Vattenfall, Försäkringskassan, Nordic Choice Hotel, Clear channel, Europeiska motor (Toyota), Medley, Vasakronan, SWECO, Grant Thornton, Puls&Träning, Rättsmedicinalverket, ICA, Danderyds kommun, Tyresö kommun, Svenska kyrkan, Carnegie bank, Sundbybergs stad, Lidingö stad och många fler.

Ansök till HLR-instruktör nu!

Du är varmt välkommen att skicka din ansökan – just nu letar vi efter duktiga, glada och trevliga jobbarkompisar!

Stäng meny
×
×

Kundvagn

Vill du ha gratis rådgivning och svar på dina frågor?

Fyll i formuläret eller ring 08-99 99 01 så får du svar blixtsnabbt!

Alla uppgifter du lämnar till oss som namn, telefon och e-postadress stannar i företaget. Dina uppgifter kommer aldrig att säljas, bytas eller delas med andra företag, organisationer eller privatpersoner.

Du får svar oftast inom 3 timmar. Ta en titt i skräppostmappen om du inte hört något ifrån oss.

Våra HLR-instruktörer

Hjärtochlungräddning.se

Hjärtochlungräddning.se
08-99 99 01
Bryggare Bergs väg 2, 182 47 Enebyberg