Schyssta köpvillkor Hjärtochlungräddning.se | HLR-giganten AB

Läs köpvillkoren noggrant innan du gör din beställning och bokning – uppdaterad 2021-08-23

Priser

Alla priser på sajten anges exklusive moms av det enkla skälet att 95 % av våra kunder är företag.

Fraktkostnad

Du betalar bara 99 kr för att få ditt paket levererad till din dörr eller närmaste postombud (PostNord, Bring, UPS eller Schenker).

När du beställer för över 999 kr får du fri frakt.

Och självklart ingår försäkring om din beställning försvinner eller skadas under transport.

Observera att fraktbolagen inte kan leverera till boxadresser. Om du ändå anger en gatuadress som går till en boxadress tillkommer en avgift på 299 kr (motsvarar avgifter som vi blir debiterade av fraktbolaget).

OBS! Beställer du leverans till din dörr måste någon finnas på plats mellan kl 8-17 för att kunna ta emot paketet. Om fraktbolaget inte lyckas leverera p g a att ingen finns på plats för att ta emot paketet blir du debiterad extra avgifter.

Viktigt! Läs noga igenom din beställning för att försäkra dig om att alla uppgifter är korrekta. Vid leveransproblem då leveransadressen är felaktig blir du debiterad en extra avgift på 399 kr – det är en avgift som motsvarar våra kostnader som uppkommer i samband med att paketet skickas till fel adress.

Leverans mot faktura eller direktbetalning

För att du ska slippa stå på utlämningsställe och krångla med postförskott levererar vi alltid mot PDF-faktura, e-faktura eller Swish.

Observera att vi förbehåller oss rätten att be om förskottsbetalning.

HLR-giganten AB har:

Swishnummer: 12 35 72 93 89

Bankgironummer: 859-0655

Fakturan skickas via e-post med betalningsvillkor på 30 dagar (14 dagar för tjänster som t ex utbildningar). Vill du att den ska skickas per post tillkommer en avgift på 49 kr.

Vid sen betalning tillkommer en påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, d v s 60 kr för privatpersoner och 450 kr för företag – samt dröjsmålsränta på 24 %.

Leveranstid

Ditt paket skickas inom 24 timmar när varorna finns i vårt lager. När du beställer före klockan 12.00 gör vi vårt bästa för att få iväg din beställning redan samma dag.

Oftast har du din beställning hos dig inom 2–6 helgfria vardagar.

Är det beställningsvaror har du leverans inom 4–6 helgfria vardagar beroende på leverantörens lagerstatus.

Du får alltid information om leveranstiden är längre, till exempel på grund av hög orderingång, lagerslut, förseningar från tillverkaren med mera.

Observera att fraktbolagen kan inte leverera Postpaket/Företagspaket/Budsändningar till boxadresser.

Outlösta paket

Vid outlösta paket debiteras du en avgift om 399 kr – det är en avgift som motsvarar våra kostnader som uppkommer i samband med att paketet går i retur till oss.

Vill du att dina varor skickas till dig på nytt tillkommer det en ny fraktavgift enligt fraktbolagens prislista.

Om du ångrar ditt köp

Om du inte är nöjd med din beställning eller av någon anledning ångrar dig har du 90 dagars returrätt. Varan ska vara oanvänd, oskadad (gäller även emballaget) och återlämnas i obruten förpackning.

Ångerfristen börjar löpa från den dag du mottagit varan. Frakten tillbaka till oss betalar du själv.

Jag vill bara ha nöjda kunder, därför krånglar jag inte. Din återbetalning sker inom 3 dagar efter att din retur har mottagits.

Undantag! Öppet köp gäller ej på produkter med bäst före datum, som till exempel batterier och elektroder till hjärtstartare.

När du har fått licensnyckeln, länken eller filen till digitala produkter är din ångerrätten förbrukad och öppet köp gäller ej.

Utbildningar

Det tillkommer inga extra avgifter för utbildningar som sker kvällstid efter kl 18 och helger.

Fri avbokning och ombokning fram till 30 dagar innan kursdatum, därefter blir du debiterade halva utbildningskostnaden. Avbokning inom sju dagar debiteras fullt belopp.

Med avbeställningsskydd får du avboka din utbildningen inom 24 timmar och få total återbetalning av kursavgiften (minus avbeställningsskydd och eventuella extrakostnader som tillkommer vid resor till andra orter som t ex resekostnader, flygbiljetter, boendekostnader mm).

Företagsinformation

HLR-giganten AB

Bryggare Bergs väg 2

182 47 Enebyberg

08-99 99 01

order(@)hjartochlungraddning.se

Org nr 559102-1919

Momsreg.nr/VAT-nr: SE559102191901

Beställ och boka kurs så här:

Direkt här på sajten, Hjärtochlungräddning.se

Ring: 08-99 99 01

Skicka e-post till: order(@)hjartochlungraddning.se

Skriv till oss: HLR-giganten AB, Bryggare Bergs väg 2, 182 47 Enebyberg.

Miljötänk i företaget håller dina kostnader nere

Förra året köpte vi kartonger, packpapper och rör (till Första hjälpen-affischer) för tusentals kronor för att skicka våra beställningar.

Under 2022 kommer vi att återanvända kartonger och packpapper för att vara snällare mot miljön. Och du sparar pengar!

Denna åtgärd gör att du som kund får en fortsatt låg fraktkostnad, bara 99 kr till din dörr eller närmaste ombud. Men också fri frakt över 999 kr – detta trots att fraktbolagen höjder sina avgifter.

Schysst mot miljön och billigare för dig. Bra eller hur?

Övrigt

Uppgifter du lämnar till oss används endast till för orderhantering, fakturering, information och annat som gör att vi kan ge dig bästa möjliga service. Läs vår integritetspolicy och hur vi lagrar dina personuppgifter.

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel på sajten.

Stort tack för att du läste 🙂

Glada hälsningar

Arshia Genborg
Hjärtochlungräddning.se

PS. Har du frågor eller vill att jag förtydligar något hjälper jag dig mer än gärna. Du når mig på 08-99 99 01 eller a.genborg(@)hjartochlungraddning.se

Hur kan vi hjälpa dig?​

PS. Blir du irriterad när du kontaktar ett företag och plötsligt får massa reklam, nyhetsbrev och SMS? Jag avskyr det – därför gör jag aldrig så mot dig ❤️

Ring, mejla eller kom och knacka på vår dörr

Mån-tors 09:00–16:00, fre 09:00–15:00

Få gratis rådgivning om utbildning och hjärtstartare!

Fyll i formuläret, ring 08-99 99 01 eller skicka ett mejl till info@hjartochlungraddning.se så får du svar inom 1 timme.

PS. Blir du irriterad när du kontaktar ett företag och plötsligt får massa reklam, nyhetsbrev och SMS? Jag avskyr det – därför gör jag aldrig så mot dig