HLR-utbildning med sjukvårdspersonal och pengarna-tillbaka-garanti!

Boka din HLR-kurs hos oss eftersom du utbildas av brandmän, sjuksköterskor, poliser och ambulans­personal. Dessutom är alla certifierade enligt Svenska HLR-rådet. Men vad händer om du inte blir nöjd? Du får pengarna tillbaka!

Ladda ner utbildningsfilmer, affischer och kursböcker för HLR och Första hjälpen – helt gratis!

Men varför är utbildningsmaterialet gratis? Vad är hållhaken?

För några år sedan var jag på väg till brandstationen för att jobba ett nattpass. Helt omedveten om att jag strax kommer vara med om ett av mina absolut värsta larm – känslomässigt. Precis vid passets början tjuter det i högtalarna. SOS-operatören berättar att det är ett barn som har fått hjärtstopp, mer får vi inte veta.

Framme på plats möts jag av en panikslagen mamma som med gråt och skrik i rösten visar oss fram till barnet. Mycket riktigt, barnet hade satt en hamburgare i halsen och sedan fått ett hjärtstopp. 

Vi startade HLR direkt, kopplade på syrgas och hjärtstartaren – vi gjorde allt vi kunde men barnet klarade sig inte eftersom det redan hade fått för mycket skador på hjärnans celler.

Tänk att hon ser sitt barn dö mitt framför ögonen och hon vet inte vad hon ska göra. Så fruktansvärt! Jag kan fortfarande höra hennes skrik i mina öron, trots att det har gått två år sedan olyckan. Att se en mamma förlora sitt barn är bland det värsta jag har varit med om.

 
Alla ska kunna lära sig HLR helt gratis
 
Det här är en av alla olyckor som är bakgrunden till min drivkraft och passion för Första hjälpen och HLR. Det är så otroligt enkelt att lära sig och det räddar liv! Efter 18 års erfarenhet kan jag intyga att alla lyckade insatser har haft en gemensam nämnare. HLR har startats i ett tidigt skede av personer som befunnit sig på olycksplatsen.
 
 

Att lära sig hur man gör om någon t ex sätter i halsen ska aldrig få handla om ekonomi (t ex en förskola med liten budget).

Jag gillar att tacka dig som laddar ner vårt gratismaterial och följer oss på sociala medier  – men min förhoppning är snarare att du en dag ska tacka dig själv för att du gjorde det och räddade liv

Hjälp oss att sprida kunskaper i HLR. Dina vänner kan enkelt och gratis ladda ned utbildningsmaterialet och repetera sina kunskaper. Tack på förhand, din delning kan rädda liv!

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på skype
Dela på whatsapp
Dela på email

Vad vill du ladda ner?

Viktigt att känna till!

Handlingsplanerna (affischerna) och böckerna har blivit granskade av flera av varandra oberoende hjärtspecialister/överläkare och följer ERC’s riktlinjer. Kom ihåg att detta material bara är ett komplement och ersätter aldrig en HLR-kurs.

Tack för att du vill ladda ner våra affischer och böcker – jag hoppas att du gillar dem!
Kommer du med idéer till hur materialet kan bli bättre får du en present om jag använder idén.

Bästa hälsningar
Arshia Genborg
Hjärtochlungräddning.se

Stäng meny
×
×

Kundvagn

Vill du ha gratis rådgivning och svar på dina frågor?

Fyll i formuläret, ring 08-99 99 01 eller skicka ett mejl till info@hjartochlungraddning.se så får du svar blixtsnabbt!

Du får svar inom 3 timmar –  titta i skräppostmappen om du inte hört något ifrån oss.

PS. Alla uppgifter du lämnar till oss används av Hjärtochlungräddning.se och våra samarbetspartners för betalning och leverans. Dina uppgifter kommer aldrig att säljas, bytas eller delas vidare till tredje part.

Våra HLR-instruktörer

Hjärtochlungräddning.se

Hjärtochlungräddning.se
08-99 99 01
Bryggare Bergs väg 2, 182 47 Enebyberg