Kontakt | Hjärtochlungräddning.se – HLR-giganten AB

Min affärsidé är att alltid vara på din sida!
Vad är bäst för dig? Den frågan styr precis varje beslut jag fattar.

Varför ska du göra som SJ AB, SKF, Telenor, Clas Ohlson, Swedbank, SWECO, Toyota, AMF, Acer, Försäkringskassan och 550 andra företag?

Eftersom du ställer höga krav på din samarbetspartner. Resultatet är viktigare för dig än att hitta det absolut billigaste på marknaden. Om något krånglar vill du få det fixat utan minsta krångel. Och självklart vill betala en rimlig kostnad för din HLR-utbildning och Första hjälpen-utrustning.

 

Vad kostar kursen egentligen?

Som du redan vet är kurskostnaden den lägsta kostnaden i jämförelse med vad personalen kostar som går kursen (eftersom varje anställd avsätter 2,5 arbetstimme) samt uteblivet arbete (under tiden de går kursen). Därför vill du vara säker att företaget du samarbetar med är seriösa och kommer i tid – de har också reservinstruktörer så att du och dina 15 kollegor inte står kl 8.00 på morgonen och kursen är inställd.

Du tycker att det är värt att investera i en kvalitetsutbildning där du garanteras att företaget håller kursen själv (många utbildningsföretag säljer kursen vidare eller anlitar underentreprenörer).

Vilka kunskapskrav ställer du på din HLR-instruktör?

Hos oss utbildas du av brandmän och sjuksköterskor med erfarenhet av akutsjukvård. Alla är certifierade enligt Svenska HLR-rådets senaste riktlinjer. Dessutom anlitade vi en inlärningsexpert och utbildade all personal för att presentera din utbildning på bästa tänkbara sätt.

Vad händer om du inte blir nöjd med din HLR-utbildning?

Om du mot förmodan inte skulle bli nöjd med din HLR-utbildning får du tillbaka vartenda öre – och jag kommer inte att ställa några frågor eller krångla om du vill ha pengarna tillbaka. Med andra ord så riskerar du absolut ingenting när du bokar. Jag tar all ekonomisk risk så att du kan fatta rätt beslut utan att oroa dig överhuvudtaget.

Bästa hälsningar
Arshia Genborg
Hjärtochlungräddning.se

Titta också på vad andra nöjda kunder säger om oss på Google och Facebook?

⭐⭐⭐⭐⭐

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi är några brandmän och sjuksköterskor som sedan 2012 utbildat mer än 550 företag i HLR och Första hjälpen.

Med rätt kunskap hjälper ni varandra på bästa sätt vid en olycka och minimera mänskligt lidande. Samtidigt sparar företaget 1 000-lappar på minskad sjukfrånvaro.

Dessutom uppfyller er arbetsplats Arbetsmiljöverkets krav på Första hjälpen-utbildning – därför behöver ingen på företaget oroa sig vid en kontroll eller olycka.

Säg att din arbetskamrat trampar snett och stukar foten på arbetsplatsen. Eftersom du har lärt dig Första hjälpen lindar du din arbetskamrats fot och ber hen hålla den i högläge.

Din åtgärd minskar blödningen i foten och hen är tillbaka på arbetet redan efter två dagar istället för kanske två veckor.

Fyll i formuläret, ring 08-99 99 01 eller mejla till info@hjartochlungraddning.se så får du hjälp blixtsnabbt!

Kontakta Hjärtochlungräddning.se​

Du kan också skicka brev, e-post eller ringa oss:

(E-postadressens (at) ska ersättas med @ utan parentes, den finns där för att undvika skräppost)

Hitta till Hjärtochlungräddning.se

Varför ska du komma på besök?

Sväng förbi oss på Bryggare Bergs väg 2 eftersom du får gratis HLR-affischer och isskrapa med parkeringsskiva (värde 196 kr)!

Historien bakom

Att göra inblåsningar och kompressioner på ett barn

Hösten 2008 jobbade jag ett nattpass på brandstationen. Vi fick ett hjärtstoppslarm – larmoperatören berättade att det är ett barn.

Framme på plats ligger ett livlöst barn på marken. Det är fullständigt kaos, föräldrarna gråter och skriker. Men ingen har påbörjat HLR (hjärt- och lungräddning)!

En arbetskamrat ge inblåsningar med syrgas direkt och jag startar kompressioner. Vi kopplar på hjärtstartaren. Allt går supersnabbt och inom 20 sekunder är allt på plats. Varje gång jag tryckte på bröstkorgen ber jag till högre makter!

En stund senare kommer ambulansen, akutbilen och ambulanshelikoptern.

Det visade sig att han och hans kamrater har sniffat rengöringsmedel. Det var kemikalierna som orsakade hjärtstoppet.

Trots att all sjukvårdspersonal gjorde sitt bästa så gick det inte den här gången. Han hade redan fått för mycket skador i hjärnans celler, eftersom HLR startades för sent. Han blev bara 12 år.

Oavsett anledning är det fruktansvärt tragiskt varje gång någon förlora ett barn – speciellt när de dör i onödan. Kanske hade han överlevt om någon bara hade tryckt på bröstkorgen innan vi kom fram.

Två år senare börjar min son på förskolan. När jag frågade personalen om de är utbildade i Första hjälpen och vad de gör om ett barn sätter i halsen och slutar andas, tittade de först på varandra och sen på mig. INGEN visste vad de skulle göra! Två dagar senare hyrde jag HLR-dockor och utbildade hela förskolan gratis. Efter kursen bestämde jag mig för att starta Hjärtochlungräddning.se och lära andra att rädda liv!

Och så blev det… sedan 2012 har mängder med företag valt att samarbeta med oss, bland annat SJ AB, Clas Ohlson, Swedbank, Konserthuset Sthlm, Försäkringskassan, ÅF, Telenor, AMF, Vattenfall, BB Stockholm, Europeiska motor (Toyota), Vasakronan, Sweco, Grant Thornton, Puls&Träning, Rättsmedicinalverket, Nordic Choice Hotels, Danderyds Kommun, Medley, Svenska Kyrkan, Carnegie Bank, Sundbybergs stad, Stockholms stad m fl

Tack för att du läste ❤

Bästa hälsningar
Arshia Genbor

Om oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i formuläret så får du hjälp blixtsnabbt!

PS. Blir du irriterad när du kontaktar ett företag och plötsligt får massa reklam, nyhetsbrev och SMS? Jag avskyr det – därför gör jag aldrig så mot dig 

Vi hjälper dig gärna med alla dina frågor och ger dig gratis rådgivning om HLR-utbildning och hjärtstartare

Vi är brandmän och sjuksköterskor som sedan 2012 utbildat mer än 550 företag i HLR och Första hjälpen – här är några av dem:

Hjärtochlungräddning.se

Hjärtochlungräddning.se
08-99 99 01
Bryggare Bergs väg 2, 182 47 Enebyberg

Få gratis rådgivning om utbildning och hjärtstartare!

Fyll i formuläret, ring 08-99 99 01 eller skicka ett mejl till info@hjartochlungraddning.se så får du svar inom 1 timme.

PS. Blir du irriterad när du kontaktar ett företag och plötsligt får massa reklam, nyhetsbrev och SMS? Jag avskyr det – därför gör jag aldrig så mot dig