Undersköterska? Sjuksköterska? Brandman? Polis? Eller ambulanspersonal?

Jobba som HLR-instruktör hos Hjärtochlungräddning.se​

Är du sjukvårdspersonal och trött på arbetsmiljön? Vill du ha ett stressfritt jobb, ha roligt på jobbet och tjäna 500 kr per timme exklusive moms?

Jobba som HLR-instruktör

Bli HLR-instruktör och utbilda i HLR!

Jobba som HLR-instruktör hos Hjärtochlungräddning.se

Dina kunskaper och erfarenheter

Jobba som HLR-instruktör och utbilda andra i hjärt- och lungräddning.

Som HLR-instruktör utbildar du företag i HLR och första hjälpen. Har du tidigare erfarenhet av att utbilda är det meriterande. Saknar du instruktörsutbildning kan vi utbilda dig!

Det är ett krav att du jobbar (eller har jobbat) som t ex undersköterska, sjuksköterska, brandman, polis eller ambulanspersonal. Du vill ha ett roligt extrajobb, träffa nya vänner och möta intressanta människor från olika företag du utbildar.

Att arbeta som HLR-instruktör kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska språket.

Din värdegrund som HLR-instruktör

Du är en 100 % ärlig person. Du blir glad och får en kick av att hjälpa andra människor – och det spelar ingen roll för dig vad de har för bakgrund. Om de är homosexuella, ljusa, mörka, har en annan religion eller är invandrare.

Är vi överens så här långt? Bra, då fortsätter vi…

Det är inte pengar som är din stora drivkraft i livet. Du vill ha roligt och göra det du brinner för, det är då du är som lyckligast.

Du avskyr att blir lurad av andra människor, därför lurar du aldrig heller någon annan, utan är alltid genuint ärlig.

Och ett lyckat samarbete (oavsett om det är föräldrar, vänner eller arbetskamrater) för dig betyder att du får och ger. Att ni båda är ärliga mot varandra och ställer upp när det krisar – så att ni båda blir vinnare.

Du gillar också att få positiv feedback, presenter, bonus och stimulans på jobbet.

Dina arbetsuppgifter

Du ska i genomsnitt utbilda minst 4 företag i månaden (efter coronakrisen). Du behöver inte ens ha egen utrustning eller tillgång till bil – du får allt av oss. Du slipper byta lungor, rengöra dockor, återställa hjärtstartarna och övrig utrustning. Allt är i ordning när du hämtar utbildningsmaterialet på kontoret.

Utbildningarna sker till 90 % dagtid men ibland även kvällstid. Sällan helger, men det händer ibland.

Din ersättning som HLR-instruktör

Du får 500 kr per timme ex moms för att hålla utbildningar i HLR. Den minsta ersättning du får är 2 000 kr, även om du håller en repetitionskurs eller en föreläsning på 1 timme. Dessutom får du ersättning för resor till andra städer och provision vid merförsäljning.

Jobba som HLR-instruktör

Samtliga utbildningar ska följa vårt upplägg samt Svenska HLR-rådets gällande riktlinjer.

Just nu söker vi två HLR-instruktörer i Stockholm. Vi söker även en samarbetspartner i Göteborg som vill hålla kurser i HLR.

Börja jobba som HLR-instruktör!

Du är varmt välkommen att skicka din ansökan – just nu letar vi efter två duktiga, glada och trevliga jobbarkompisar 🙂

Hur kan vi hjälpa dig?​

PS. Blir du irriterad när du kontaktar ett företag och plötsligt får massa reklam, nyhetsbrev och SMS? Jag avskyr det – därför gör jag aldrig så mot dig ❤️

Ring, mejla eller kom och knacka på vår dörr

Mån-tors 09:00–16:00, fre 09:00–15:00

Få gratis rådgivning om utbildning och hjärtstartare!

Fyll i formuläret, ring 08-99 99 01 eller skicka ett mejl till info@hjartochlungraddning.se så får du svar inom 1 timme.

PS. Blir du irriterad när du kontaktar ett företag och plötsligt får massa reklam, nyhetsbrev och SMS? Jag avskyr det – därför gör jag aldrig så mot dig