Vi söker dig som verkligen älskar att utbilda andra!

Jobba som HLR-instruktör hos Hjärtochlungräddning.se​

Blir du lycklig och får en kick av att hjälpa andra människor? Och du vill samtidigt lära ut kunskaper som räddar liv vid en olycka?

Jobba som HLR-instruktör

Bli HLR-instruktör och utbilda i HLR!

Jobba som HLR-instruktör hos Hjärtochlungräddning.se

Dina kunskaper och erfarenheter

Jobba som HLR-instruktör och utbilda andra i hjärt- och lungräddning

Du bokstavligen ÄLSKAR att prata inför andra människor. Med din kunskap, trovärdighet och trygghet trollbinder du din publik. Ditt engagemang och din självkänsla gör att din publik gilla dig – och det i sin tur gör dem nyfikna på att lyssna på ditt budskap.

Har du tidigare erfarenhet av att utbilda är det meriterande. Det viktigaste är ändå att du har viljan att bli en grymt duktig föreläsare.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som sjukvårdspersonal – som till exempel undersköterska, sjuksköterska, brandman, polis eller ambulanspersonal.

Som HLR-instruktör och utbildare får du ett flexibelt och roligt extrajobb. Du gillar att träffa nya vänner och möta intressanta människor från olika företag du utbildar.

Att arbeta som instruktör kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska språket.

Din värdegrund som HLR-instruktör

Du är en 100 % ärlig person. Du blir glad och får en kick av att hjälpa andra människor – och det spelar ingen roll för dig vad de har för bakgrund. Om de är homosexuella, ljusa, mörka, har en annan religion eller är invandrare.

Är vi överens så här långt? Bra, då fortsätter vi…

Det är inte pengar som är din stora drivkraft i livet. Du vill vara lycklig, ha roligt och göra det du brinner för – eftersom det är då som du känner dig framgångsrik.

Du avskyr att blir lurad av andra människor, därför lurar du aldrig heller någon annan, utan är alltid genuint ärlig.

Och ett lyckat samarbete (oavsett om det är föräldrar, vänner eller arbetskamrater) för dig betyder att du får och ger. Att ni är ärliga mot varandra och ställer upp för varandra när det krisar – så att ni båda blir vinnare.

Du uppskattar att få positiv feedback och stimulans på jobbet. Men framförallt älskar du att bli sedd när du gör det lilla extra i form av utveckling, extra bonus, fler uppdrag och mer ansvar.

Dina arbetsuppgifter

Du utbildar i genomsnitt minst 4 företag i månaden (när allt går tillbaka till det normala).

Vi står för all utrustning och även bil. Med andra ord så behöver du inte byta lungor, rengöra dockor eller återställa hjärtstartarna. All är i sin ordning när du håller dina utbildningar. Enkelt, eller hur?

Utbildningarna sker till 85 % dagtid men ibland även kvällstid. Sällan helger, men det händer ibland.

Din ersättning som HLR-instruktör

Du fakturerar oss 500 kr per timme ex moms för att hålla utbildningar i HLR. Den minsta ersättning du får är 2 000 kr, även om du håller en repetitionskurs eller en föreläsning på 1 timme. Dessutom får du ersättning för resor till andra städer och provision vid merförsäljning.

Jobba som HLR-instruktör

Samtliga utbildningar ska följa vårt upplägg samt Svenska HLR-rådets gällande riktlinjer.

Just nu söker vi två HLR-instruktörer i Stockholm. Vi söker även en seriös samarbetspartner i Göteborg som vill hålla kurser i HLR.

Läs detta och spara din dyrbara tid

Innan du skickar in din ansökan, kom ihåg att…

  • Det är ett krav att du har mycket goda kunskaper i svenska språket.

  • Du måste ha körkort för personbil (med manuell växellåda) för att kunna köra till våra kunder.

  • Vi söker bara 100 % ärliga medarbetare som vill lära sig nya saker, utvecklas och få stimulans på jobbet.

  • Endast seriösa ansökningar behandlas.

 

Tack för att du läste 🙂

Börja jobba som HLR-instruktör

Du är varmt välkommen att skicka din ansökan – just nu letar vi efter två duktiga, glada och trevliga jobbarkompisar 🙂

PS. Just det, nu höll jag på att glömma berätta en viktig sak… endast seriösa ansökningar behandlas. Så skicka bara in din ansökan om du är på hugget ❤

Hur kan vi hjälpa dig?​

PS. Blir du irriterad när du kontaktar ett företag och plötsligt får massa reklam, nyhetsbrev och SMS? Jag avskyr det – därför gör jag aldrig så mot dig ❤️

Ring, mejla eller kom och knacka på vår dörr

Mån-tors 09:00–16:00, fre 09:00–15:00

Få gratis rådgivning om utbildning och hjärtstartare!

Fyll i formuläret, ring 08-99 99 01 eller skicka ett mejl till info@hjartochlungraddning.se så får du svar inom 1 timme.

PS. Blir du irriterad när du kontaktar ett företag och plötsligt får massa reklam, nyhetsbrev och SMS? Jag avskyr det – därför gör jag aldrig så mot dig