Nöjda kunder!

Referenser från HLR-instruktörer och HLR-huvudinstruktörer i hela Sverige

Det finns väldigt goda skäl till varför massor av instruktörer och huvudinstruktörer i HLR har granskat oss noggrant och jämfört oss med våra konkurrenter och sedan beslutat sig för att samarbeta med oss.

Jonathan Lidingö stad

Jonathan Bok

Lidingö stad

Dedikerad och ambitiös utbildare!

Jag gick min instruktörsutbildning hos Arshia och fick med mig mycket matnyttigt. Dels i form av konkreta tips att tänka på när jag pratar inför kursdeltagare och dels i form av material.

För mig var det viktigt med den feedback jag fick både vid muntlig presentation och i HLR-teknik.

Jag känner mig nu peppad att dra igång med HLR-utbildning inom Lidingö stad!

Stefan Hansen

Stefan Hansen

Utbildare Ramudden AB

Jag gick instruktörsutbildning HLR-vuxen då vi internt ska utbilda samtlig personal i HLR.

Kontakten med Arshia har varit utmärkt genom hela processen. Vid anmälan, under utbildningen samt med uppföljning efter.

Det var en bra avvägning med både praktik och teori, inte bara HLR utan även pedagogik.

Man får efter utbildningen tillgång till en kunskapsbank med information och materiel som man kan använda till sina egna utbildningar.

Jag kan rekommendera att gå utbildning med Arshia då han är engagerad och lär ut på ett bra och uppmuntrande sätt, att han har praktisk erfarenhet av det han utbildar i är självklart ett plus.

Ellinore Aldebring

Ellinore Aldebring – Leg. Sjuksköterska med specialistutbildning till Distriktssköterska

Observatorielundens skola

Rekommenderas varmt!

Jag gick en HLR instruktörskurs hos Hjärtochlungräddning.se. Bra upplägg, med flera tips på hur man lägger upp en bra HLR kurs och vad man bör tänka på.

Vi fick öva praktiskt på både HLR och att hålla presentationer och fick feedback på detta.

Mycket bra kontakt med Arshia både före och efter genomgången kurs.

Efter genomgången kurs fick vi tillgång till mycket bra material som jag kommer att ha stor användning av.

Jag kan varmt rekommendera att gå er HLR instruktörskurs hos dem, 5/5!

Anna Öster

Anna Öster – RTT Practitioner | Professionell Coach

De L’Est – Mind Coaching

Jag kan varmt rekommendera Hjärtochlungräddning.se som utbildare!

Jag gick instruktörs kursen för barn HLR med Arshia som instruktör.

Jag är mycket nöjd med innehållet i kursen och trots att jag hållit många kurser i vuxen HLR fick jag många bra nya pedagogiska tips.

Du var toppen på alla sätt Arshia! Så himla omhändertagande och närvarande!

Maria Larsson, Grundlärare mot fritidshem – Ekebyskolan

Maria Larsson – Grundlärare mot fritidshem

Ekebyskolan Djursholm

Professionellt, välkomnande, pedagogiskt och lärorikt är ord jag skulle vilja beskriva instruktörs utbildningen i HLR jag gick hos hjärtochlungräddning.se

All kontakt har varit enkel och snabb, om man t.ex haft frågor eller funderingar innan/efteråt, vilket uppskattas. Instruktören jag hade var fantastisk och utbildade på ett sätt där alla förstod och blev inkluderade. Upplägget var tydligt och allt material man fick med sig vid kursens slut är mycket användbart och gör det enkelt att snabbt komma igång att själv utbilda. Tack för en fin utbildning, som faktiskt kan rädda liv!

Thomas Åslin

Thomas Åslin

Räddningstjänsten Medelpad

Jag kan varmt rekommendera Hjärtochlungrädddning.se

Gick min huvudinstruktörsutbildning i HLR där och blev väldigt nöjd med utbildningen, samt support före och efter utbildningsdagen. Nu kan vi på Räddningstjänsten i Medelpad utbilda våra egna instruktörer, både för interna samt externa utbildningar.

Fredrik Lindberg

Fredrik Lindberg

Gruppchef Socialkontoret/vuxenenheten Södertälje kommun

Jag gick min huvudinstruktörsutbildning i HLR vuxen hos Arshia på Hjärtochlungräddning.se och syftet var att utbilda några ur våran personal här i kommunen som i sin tur ska utbilda dom ca 200 medarbetarna på våran enhet.
 
Är väldigt nöjd med allt från återkoppling via tel/mail, inbjudan, bemötandet och framförallt kunskapen.
 
Tack för en bra utbildning, kan varmt rekommendera den till alla som tänker tanken att gå en utbildning i detta viktiga ämne.
Veronica Sjöholm-Näktergal

Veronica Sjöholm-Näktergal

Sjuksköterska på akuten

Snabb och personlig återkoppling vid bokning av er instruktörsutbildning!
 
Fick många konkreta pedagogiska tips på hur man lägger upp en HLR-kurs på bästa sätt.
 
Trevligt och välarbetat kursmaterial och presentationer.
elisabet bergqvist

Elisabet – Skolsköterska

Internationella Engelska skolan

Jag kan varmt rekommendera utbildning hos Arisha och Hjärtochlungräddning.se

Gick min huvudinstruktörsutbildning i HLR vuxen hos Arshia och målet var att utbilda fler instruktörer på min skola, Internationella Engelska skolan i Bromma och starta skol-HLR. Nu är vi inne på andra året och eleverna är superduktiga och tar utbildningen på största allvar! Jag känner ett stort stöd i Arshia som inte bara gav mig en gedigen och proffsig utbildning utan också finns till hands för frågor. Tack för alla användbara tips både gällande pedagogik och utrustning. Tack också för en bra hemsida med mycket användbart material.

Evy Johansson

Evy Johansson

Natureskills AB

Jag har gått instruktörsutbildningen i HLR hos Hjärtochlungräddning.se och jag kan verkligen rekommendera den som går i dessa tankar att göra detsamma.

Jag är mycket nöjd med kontakten och bemötandet jag hade från att jag först hörde av mig till genomförd utbildning och sedan även efteråt.

Ingenting har varit otydligt och jag har heller inte saknat någonting.

Jocke var en mycket bra, pedagogisk kursledare som gjorde att det kändes enkelt.

Jag är supernöjd!

Donya Shwan

Donya Shwan

Skötare Rättpsykatrin i Växjö Region Kronoberg

Så stort tack Arshia för ditt engagemang och lärorik utbildning!

Efter utbildningen fick jag med mig massa ny kunskap i form av pedagogik, praktiska övningar, upplägg och övrig material för att utföra en livsviktig utbildning på bästa möjliga sätt. Arshia är mycket generös med utdelning av material och redskap för att hålla en utbildning med hög standard nivå.

Utbildningen har bidragit till en motiverad och nybliven Huvudinstruktör inom Barn och Vuxen HLR. Hjärtochlungräddningen.se är starkt rekommenderade och kontakt med Arshia kommer vidhållas, han ställer alltid upp.

Daniel Mustajärvi Bothniagruppen

Daniel Mustajärvi

Bothniagruppen

Jag kan varmt rekommenderat HLR-instruktörsutbildningen hos Hjärtochlungräddning.se

Bra organisation och kommunikation både före, under och efter utbildning. Väldigt tacksamt med kompetenta och intresserade instruktörer och bra utbildningsmaterial.

Kristoffer Olofsson Trygg Assistans i Umeå

Kristoffer Olofsson

Trygg Assistans i Umeå

Grymt bra arrangerat, snabba återkopplingar i mitt fall ang speciella frågor. Gillar när nån som Arshia inte ser problemen utan fokuserar på möjligheterna, ett stort tack för en fantastisk och spännande utbildning med givande diskussioner och erfarenhetsutbyten.

Kan varmt rekomendera utbildningen för att den känns seriös rakt igenom redan från första kontakt, jättebra med material som man kan använda efter kursen vilket sparar en massa tid samt en jätteintressant instruktör.

Kan bara säga att jag är jättenöjd och att dagen överträffade alla mina förväntningar.

Maria Johansson CALLME VÅRD & HÄLSA AB

Maria Johansson

CALLME VÅRD & HÄLSA AB

Jag kan varmt rekommendera att gå instruktörskurs hos Hjärtochlungräddning.se

Jag har känt av ett stort engagemang såväl före som under och efter kursen. Jag är speciellt nöjd med upplägget att kunna gå instruktörskurs för både vuxna och barn vid samma tillfälle. Som sjuksköterska med många år i yrket och återkommande kurser och repetitioner av HLR kände jag att jag skulle klara av att komprimera instruktörsutbildningen till en dag med både vuxen och barn. Hjärtochlungräddning.se var en av få som erbjöd detta. Med detta komprimerade koncept blev även priset fördelaktigt för mig som kund, med nystartad egen firma. Tack för en mycket givande kurs.

Emma Lindroth skolsköterska

Emma Lindroth – Skolsköterska

Österåkers gymnasium

Jag letade efter en instruktörsutbildning i HLR då jag ska utbilda personalen på min arbetsplats i grundläggande hjärt- och lungräddning.

Bland alla hemsidor ute på nätet var det denna som stack ut lite extra. Hos Hjärtochlungräddning.se fick jag snabb kontakt, superbra service och utbildningen anpassad efter våra behov. Dessutom till ett bra pris. Efter utbildningen fick vi tillgång till en mängd material för att underlätta planering och genomförande av våra egna kurser vilket är ovärderlig hjälp då man som jag alltid har lite tidsbrist.

Tack Arshia för ditt sätt att lära ut, ditt enorma engagemang, ditt tålamod med kunder som kommer med speciella önskemål och att du gör ett tungt och allvarsamt ämne roligt och lättsamt!
Det är stor skillnad att utbildas av någon som arbetar operativt och som varit med om flertal situationer med hjärtstopp i verkliga livet.

Joanna Smith, ambulanssjuksköterska Västerås

Joanna Smith

Ambulanssjuksköterska Västerås

Jag kan varmt rekommendera utbildning via Hjärtochlungräddning.se

Jag har gått HLR-instruktörskursen för barn och vuxna. Efter den dagen har den sista pusselbiten hamnat rätt som fick mig att starta eget.

Tack Arshia för att du delar med dig av dina erfarenheter, redskap och material.
Hjärtochlungräddning.se hemsida kan jag varmt rekommendera med livsviktig information. Ser fram emot ett fortsatt samarbete för ett säkrare samhälle.

Sven-Erik Söderlind

Sven-Erik Söderlind

Vallentuna Församling

Jag gick instruktörsutbildningen i HLR hos Hjärtochlungräddning.se och är mycket nöjd!

Även lokalen och materialet att öva på, även toppen bra med alla filmer som man kan använda sig av.

Felix Granath

Felix Granath

Kan varmt rekommendera att gå utbildningen hos Hjärtochlungräddning.se!

Enkel, snabb och superbra kontakt. Bra upplägg med massvis med tips. Det som jag tycker gjorde det lilla extra var engagemanget, man får verkligen känslan av att han brinner för det här och vill ditt bästa som instruktör.

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i formuläret så får du hjälp blixtsnabbt!

PS. Blir du irriterad när du kontaktar ett företag och plötsligt får massa reklam, nyhetsbrev och SMS? Jag avskyr det – därför gör jag aldrig så mot dig 

Vi hjälper dig gärna med alla dina frågor och ger dig gratis rådgivning om HLR-utbildning och hjärtstartare

Vi är brandmän och sjuksköterskor som sedan 2012 utbildat mer än 550 företag i HLR och Första hjälpen – här är några av dem:

Hjärtochlungräddning.se

Hjärtochlungräddning.se
08-99 99 01
Bryggare Bergs väg 2, 182 47 Enebyberg

Få gratis rådgivning om utbildning och hjärtstartare!

Fyll i formuläret, ring 08-99 99 01 eller skicka ett mejl till info@hjartochlungraddning.se så får du svar inom 1 timme.

PS. Blir du irriterad när du kontaktar ett företag och plötsligt får massa reklam, nyhetsbrev och SMS? Jag avskyr det – därför gör jag aldrig så mot dig