Nöjda kunder!

Referenser från HLR-instruktörer och HLR-huvudinstruktörer i hela Sverige

Det finns massor av HLR-instruktörer har granskat oss noggrant och jämfört oss med våra konkurrenter och sedan beslutat att samarbeta med oss. Vill du veta vilka de är? Bläddra ned och läs mer.

Evy Johansson

Natureskills AB

Jag har gått instruktörsutbildningen i HLR hos Hjärtochlungräddning.se och jag kan verkligen rekommendera den som går i dessa tankar att göra detsamma.

Jag är mycket nöjd med kontakten och bemötandet jag hade från att jag först hörde av mig till genomförd utbildning och sedan även efteråt.

Ingenting har varit otydligt och jag har heller inte saknat någonting.

Jocke var en mycket bra, pedagogisk kursledare som gjorde att det kändes enkelt.

Jag är supernöjd!

Thomas Åslin

Räddningstjänsten Medelpad

Jag kan varmt rekommendera Hjärtochlungrädddning.se

Gick min huvudinstruktörsutbildning i HLR där och blev väldigt nöjd med utbildningen, samt support före och efter utbildningsdagen. Nu kan vi på Räddningstjänsten i Medelpad utbilda våra egna instruktörer, både för interna samt externa utbildningar.

Maria Larsson – Grundlärare mot fritidshem

Ekebyskolan Djursholm

Professionellt, välkomnande, pedagogiskt och lärorikt är ord jag skulle vilja beskriva instruktörs utbildningen i HLR jag gick hos hjärtochlungräddning.se

All kontakt har varit enkel och snabb, om man t.ex haft frågor eller funderingar innan/efteråt, vilket uppskattas. Instruktören jag hade var fantastisk och utbildade på ett sätt där alla förstod och blev inkluderade. Upplägget var tydligt och allt material man fick med sig vid kursens slut är mycket användbart och gör det enkelt att snabbt komma igång att själv utbilda. Tack för en fin utbildning, som faktiskt kan rädda liv!

Elisabet – Skolsköterska

Internationella Engelska skolan

Jag kan varmt rekommendera utbildning hos Arisha och Hjärtochlungräddning.se

Gick min huvudinstruktörsutbildning i HLR vuxen hos Arshia och målet var att utbilda fler instruktörer på min skola, Internationella Engelska skolan i Bromma och starta skol-HLR. Nu är vi inne på andra året och eleverna är superduktiga och tar utbildningen på största allvar! Jag känner ett stort stöd i Arshia som inte bara gav mig en gedigen och proffsig utbildning utan också finns till hands för frågor. Tack för alla användbara tips både gällande pedagogik och utrustning. Tack också för en bra hemsida med mycket användbart material.

Daniel Mustajärvi

Bothniagruppen

Jag kan varmt rekommenderat HLR-instruktörsutbildningen hos Hjärtochlungräddning.se

Bra organisation och kommunikation både före, under och efter utbildning. Väldigt tacksamt med kompetenta och intresserade instruktörer och bra utbildningsmaterial.

Kristoffer Olofsson

Trygg Assistans i Umeå

Grymt bra arrangerat, snabba återkopplingar i mitt fall ang speciella frågor. Gillar när nån som Arshia inte ser problemen utan fokuserar på möjligheterna, ett stort tack för en fantastisk och spännande utbildning med givande diskussioner och erfarenhetsutbyten.


Kan varmt rekomendera utbildningen för att den känns seriös rakt igenom redan från första kontakt, jättebra med material som man kan använda efter kursen vilket sparar en massa tid samt en jätteintressant instruktör.

Kan bara säga att jag är jättenöjd och att dagen överträffade alla mina förväntningar.

Maria Johansson

CALLME VÅRD & HÄLSA AB

Jag kan varmt rekommendera att gå instruktörskurs hos Hjärtochlungräddning.se

Jag har känt av ett stort engagemang såväl före som under och efter kursen. Jag är speciellt nöjd med upplägget att kunna gå instruktörskurs för både vuxna och barn vid samma tillfälle. Som sjuksköterska med många år i yrket och återkommande kurser och repetitioner av HLR kände jag att jag skulle klara av att komprimera instruktörsutbildningen till en dag med både vuxen och barn. Hjärtochlungräddning.se var en av få som erbjöd detta. Med detta komprimerade koncept blev även priset fördelaktigt för mig som kund, med nystartad egen firma. Tack för en mycket givande kurs.

Joanna Smith

Ambulanssjuksköterska Västerås

Jag kan varmt rekommendera utbildning via Hjärtochlungräddning.se

Jag har gått HLR-instruktörskursen för barn och vuxna. Efter den dagen har den sista pusselbiten hamnat rätt som fick mig att starta eget.

Tack Arshia för att du delar med dig av dina erfarenheter, redskap och material.
Hjärtochlungräddning.se hemsida kan jag varmt rekommendera med livsviktig information. Ser fram emot ett fortsatt samarbete för ett säkrare samhälle.

Emma Lindroth – Skolsköterska

Österåkers gymnasium

Jag letade efter en instruktörsutbildning i HLR då jag ska utbilda personalen på min arbetsplats i grundläggande hjärt- och lungräddning.

Bland alla hemsidor ute på nätet var det denna som stack ut lite extra. Hos Hjärtochlungräddning.se fick jag snabb kontakt, superbra service och utbildningen anpassad efter våra behov. Dessutom till ett bra pris. Efter utbildningen fick vi tillgång till en mängd material för att underlätta planering och genomförande av våra egna kurser vilket är ovärderlig hjälp då man som jag alltid har lite tidsbrist.

Tack Arshia för ditt sätt att lära ut, ditt enorma engagemang, ditt tålamod med kunder som kommer med speciella önskemål och att du gör ett tungt och allvarsamt ämne roligt och lättsamt!
Det är stor skillnad att utbildas av någon som arbetar operativt och som varit med om flertal situationer med hjärtstopp i verkliga livet.

Felix Granath

”Kan varmt rekommendera att gå utbildningen hos Hjärtochlungräddning.se!

Enkel, snabb och superbra kontakt. Bra upplägg med massvis med tips. Det som jag tycker gjorde det lilla extra var engagemanget, man får verkligen känslan av att han brinner för det här och vill ditt bästa som instruktör.

Sven-Erik Söderlind

Vallentuna Församling

Jag gick instruktörsutbildningen i HLR hos Hjärtochlungräddning.se och är mycket nöjd!

Även lokalen och materialet att öva på, även toppen bra med alla filmer som man kan använda sig av.

Stäng meny
×
×

Kundvagn

Få gratis rådgivning och svar på dina frågor!

Fyll i formuläret, ring 08-99 99 01 eller skicka ett mejl till info@hjartochlungraddning.se

Du får svar inom 1 timme –  får du vänta mer än 1 timme får du en present i samband med din nästa beställning. Ange bara rabattkod: 1 tim

Alla uppgifter du lämnar här används av oss och våra samarbetspartners för kontakt, betalning och leverans. Dina uppgifter kommer aldrig att säljas, bytas eller delas med någon annan.

Vi hjälper dig!

Skriv ditt telefonnummer så ringer vi upp dig –  får du vänta mer än 1 timme får du en present i samband med din nästa beställning. Ange bara rabattkod: 1 tim

Våra HLR-instruktörer

Hjärtochlungräddning.se

Hjärtochlungräddning.se
08-99 99 01
Bryggare Bergs väg 2, 182 47 Enebyberg