Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24
HJÄRTSTARTARE PHILIPS FRx

Varför använder brandförsvaret, ambulansen och 1 500 000 andra Philips hjärtstartare? *

Det största skälet att de har valt Philips hjärtstartare är att de får en produkt av hög kvalitet som de kan lita på. Den är billig och har hela 8 års garanti. Den tål att bli nedsprutad med vatten, en belastning upp till 250 kg och ett fall på 1 meter mot ett betonggolv. Dessutom är den så gott som underhållsfri, vilket gör att de sparar både tid och pengar på service. Batteriet håller minst 4 år i viloläge och elektroderna i 2–2,5 år.

Philips FRx går dessutom att använda på spädbarn och barn med en barnnyckel (extra tillbehör). Därför är den lämplig för de flesta miljöer som t ex byggarbetsplatser, badhus, flygplatser, idrottsanläggningar, båtklubbar, kontor, bostadsrättsföreningar, köpcentrum, förskolor/skolor mm.

Om hjärtstartaren användas kan du enkelt byta elektroder (ca 610 kr) eller batteriet (ca 1  622 kr) till en låg kostnad och framförallt efter behov. Därför blir den också billig vid användning. Visste du att det finns modeller vars elektroder och batteri säljes ihop? Och modeller med batteri som kostar ca 6 000 kr? 7 tips på vad du ska tänka på innan du beställer din hjärtstartare!

Jag älskar när krångliga prylar är lätta att använda. När tillverkaren har ansträngt sig och använt tekniken för att göra allt enkelt och så smidig som möjligt. Så är det med hjärtstartaren Philips FRx. Den är så enkel att använda att t o m personer utan utbildning kan använda den. Med tydliga och enkla röstinstruktioner kommer den att hjälpa dig genom hela hjärtstoppsförloppet. Dessutom gör den självtester automatiskt och larmar (ljuder och blinkar rött) om den är i behov av service, t ex om batteriet behöver bytas.

Det är därför många företag, ambulanser, brandförsvar och sjukhus runt om i världen valt att köpa Philips hjärtstartare.

* Källa Laerdal, antal sålda hjärtstartare t o m juni 2016

Köpa: 14 490 kr
Hyra från: 349 kr/mån i 48 månader. Observera att hjärtstartare inte hyrs ut till privatpersoner.
Samtliga priser är exklusive moms.

Så här enklet använder du Philips hjärtstartare!

Hjärtstartaren Philips FRx levereras med instruktionsbok, batteri pack och 1par elektroder.

Både batteriet och elektroderna är superenkla att byta, se instruktionsfilmer. Påminnelse skickas till er i god tid innan det är dags för byte. Ni kan vara säkra på att alltid ha en fungerande hjärtstartare hos er.

Supportavtal ingår och innebär att ni får telefonsupport vid handhavandefrågor, råd om utbildning, återställning efter ett hjärtstopp och reservdelsfrågor.
 

Fördelar för dig att köpa din hjärtstartare hos oss
Du får minst 10 % rabatt på elektroder och batterier, det gör att du sparar pengar på driftskostnaden.
Du får specialpris på väska, skylt, krok för upphängning och Första hjälpen-sats.
Supportavtal ingår och innebär att du får telefonsupport vid handhavandefrågor, råd om utbildning, återställning efter ett hjärtstopp och reservdelsfrågor. Dessutom får du alltid snabba leveranser.
Tillbehör till hjärtstartare
Philips FRx 
Väska
1 239 kr 
Philips FRx plats för ett extra-batteri och första hjälpen-sats.
Skylt
149 kr
dubbelsidig inklusive väggfäste. 
Skyddsskåp till hjärtstartare
från 2 299 kr
Finns i olika modeller med bl a larm, värme och kodlås för inom- och utomhusbruk.
Barnnyckel 
999 kr
För användning på barn och spädbarn upp till 8 år eller 25 kg. Samma elektroder används på spädbarn, barn och vuxna. Du får lägre driftskostnad eftersom du slipper köpa barnlektroder. Smart eller hur?
Vuxenelektrod
610 kr
Elektroder som kan användas på vuxna och barn över 8 år eller 25 kg. När du gör din beställning hos oss garanteras du alltid minst två års hållbarhetstid på elektroderna.
Första hjälpen-sats
149 kr
HLR-ansiktsmask, skyddshandskar, torklappar, rakhyvel och klädsax.
Krok för upphängning av hjärtstartare
7 cm, 99 kr
9 cm, 199 kr
25 cm, 399 kr (slutsålt)

Röd krok av kraftig stål som drar till sig uppmärksamhet. Större sannolikhet att du minns vart hjärtstartren finns på din arbetsplats. Välj mellan olika storlekar. Skruv och plugg ingår.
Batteri hjärtstartare Philips FRx
1 622 kr
9 V Likström, 4,2 Ah.
Minst 4 år i viloläge
Minst 200 elstötar
Minst 4 timmars användningstid
Minst 100 timmars träning*
* Hjärtstartaren kan användas vid övning med övningselektroder.